Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nevetett ki a prosti?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nevetett ki a prosti?

Figyelt kérdés

20 év után feladtam a nőre vàràst. És könnyebb utat választottam és elmentem egy lakásos nőhöz. Beküldött a zuhany alá. Utána mikor sor került volna az akcióra akkor kinevetett. Ezért ideges lettem és felöktöztem és hazamentem. Tudtam hogy nem nagy a méretem (15/4) de nem gondoltam volna hogy még egy fizetős nő is megfog alàzni. Azt hiszem a női nemet erre az életre el is felejtem! Inkább élek a hobbijaimnak.

☹️

31/F

tegnap 11:12
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem is hagyd rá.

A nő meg nagyon szemét volt.

tegnap 11:17
 2/30 anonim ***** válasza:
15%
Látta rajtad, hogy lúzer vagy... 🤷‍♀️
tegnap 11:18
 3/30 anonim ***** válasza:
91%
Nőre várás. :DDD Miért mit gondoltál egyszercsak becsönget hozzád álmaid nője, hogy te vagy élete szerelme mindezt 0 erőfeszítéssel? :D
tegnap 11:22
 4/30 cinderella_ ***** válasza:
67%
Ki lesz az első, aki leírja neki, hogy "semmi baj a méretével"?
tegnap 11:24
 5/30 anonim ***** válasza:
40%
Valszeg látta rajtad, hogy lúzer vagy. Szerintem pasizz inkabb, szófogadó passzívnak lehet beválsz.
tegnap 11:35
 6/30 anonim ***** válasza:
71%

Ez hülyeség

Gondolom azt már nem írod le kinél volt ez

tegnap 11:39
 7/30 anonim ***** válasza:
81%
Már majdnem elhittem, csak az a baj, hogy a prostik nem nagyon nevetnek ki senkit a mérete miatt, sőt van aki a nagy méretet nem is vállalja. Ez csak egy a "nőknek nem elég már a 15cm-es pénisz sem" kérdés volt, egy gyenge sztori mögé bújtatva.
tegnap 11:47
 8/30 anonim ***** válasza:
86%

Tuti nem a méreted miatt vokt ez. Állva látta?

Mit mondott?

Szerintem félreértettél valamit.

tegnap 11:48
 9/30 anonim ***** válasza:
31%
7-es, nem fogja leírni, mert egyiknél sem volt.
tegnap 11:48
 10/30 anonim ***** válasza:
71%

Persze.

Kamu az egész.

tegnap 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!