Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pl. Hosszabb szex közben lelankad a pasid mit teszel? Biztos, hogy szexelne még veled, de valamiért nem működik. Hogyan hozod vissza a kedvét?
Figyelt kérdés
márc. 20. 21:58
1/8 anonim 

válasza:

Férfiként mondom, ezt nem a nőnek kell megoldania, ez egy probléma amit a pasinak kell orvosolni, illetve kiderülni mi az oka. Nekem 52 évesen nem lankad le a partnereimmel, legyen az fiatalabb lány vagy korombeli hölgy... és nem 10-20 perc az esemény...
2/8 A kérdező kommentje:
Ezt jól visszadobtad. De nem ez volt a kérdés.
márc. 20. 22:10
3/8 anonim 

válasza:

Pedig igaza van az #1-esnek! Nem a nőnek kell visszaimádkozni a dolgot, hanem a pasinak kellene ott lennie fejben.
4/8 anonim 

válasza:

Lassan 42 leszek ha van ilyen probléma akkor az csak rajtam múlik mikor milyen hangulatom van vagy mennyire vagyok fáradt de a női partneren soha nem múlt, az 1esnek teljesen igaza van.
5/8 anonim 

válasza:

Ezt úgy tudom megelőzni, hogy előtte pihenni kell napközben. Ha reggel 6kor keltem és este 11kor szexelnénk akkor már elkezdeni is nehéz de ha délután beiktattam egy 2 órás alvást akkor nincsen lankadás. Szerencsére én nem vagyok olyan aki a tévét bámulja minden szabadidejében így inkább egy konstruktív alvással töltöm azt az időt amit mások bugyuta tévéműsorok céltalan nézelődésével.
6/8 A kérdező kommentje:
#5 ös inkább ez lehet a gond. Fáradtan hiába vagyok kívánós nem tudok ott lenni. Egy kapcsolatban azért az úgy működne hogy mindketten odafigyelnek a másikra nem? Ha látom hogy nem jó akkor próbálok valamit kitalálni hogy működjön. Pl ha szárazság lesz hirtelen a nőnél. Nem rántom elő a tartalékot.
márc. 21. 08:40
7/8 anonim 

válasza:

Még nem esett meg velem ilyen de valszeg a számba venném. Az mindenre is jó.. és megerősíteném szóban hogy amúgy mennyire jó és mennyire kívánom és hogy nem is baj ha kicsit meg kell dolgoznom érte mert szívesen bólogatok rajta.. vagy valami ilyesmi hogy visszajöjjön az önbizalma.
8/8 anonim 

válasza:

Számba veszem és felélesztem..a kedvét😊☺️lesz utána többnyire folytatas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!