Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőmmel kutya pózban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pajtás4444 kérdése:

Barátnőmmel kutya pózban probaltuk de valamiért nem ment be neki ,van olyan hogy valakibe nem megy bele egyes pozokban ?

Figyelt kérdés

szept. 20. 06:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
Tul szuk volt vagy mi volt a baj? Fajt neki?
szept. 20. 06:56
 2/11 Suetonius ***** válasza:
56%
Van, hogy az anatómia nem a barátunk. :) Nekem pl férfiként a kutyapóz több, mint kényelmetlen a feleségemmel.
szept. 20. 07:16
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Neha nekem is fájdalmas, ha előtte nem járt még bennem. Ajánlom előtte pár percig a misszionáriust, utána gördülékenyebb lesz :)) ha ezután sem, akkor lehet rossz a szög.
szept. 20. 08:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen esetben nincs olyan, a nők imádják a kutya pózt, meg is kell őket rendesen dugni, kézzel meg lehet ilyenkor a megnőtt (a gravitáció miatt nagynak tűnik) csiklót izgatni.
szept. 20. 08:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
4es pedig én nőként imádom a kutya pózt, ha éppen olyan helyen és úgy ingerel a pasi farka..☺️❤️
szept. 20. 15:31
 6/11 Fulár ***** válasza:
70%
Talân hülyén hangzik de volt pârom jóval magasabb volt mint én.Hosszú lâbú 178 centis nő volt.Én pedig 172 centis vagyok.Kutyába nem volt könnyű becsiribâzni akárhogy pucsított.Nehéz volt eltalâni a szöget.Azelött senki mâssal nem volt ilyen.A félreértések elkerülése végett szexuâlisan nagyon jól összepasszoltunt ettől függetlenül.Le is húztunk együtt 13 évet.
szept. 20. 16:20
 7/11 TENGEERPICI ***** válasza:
70%
Akkor nagyon bénák vagytok. A nők többsége pont azért élvezi a kutyapózt mer akkor jobban bele lehet hatolni. Mélyebre megy be. A nő kitolja a bejáratot. Behajlik a gerince. El sem lehet téveszteni a barlang bejáratát. Csak szóltam. TENGERPICI 2024.09.21.
szept. 21. 10:39
 8/11 anonim ***** válasza:
53%

Nem ilyenkor megy legmélyebbre, hanem akkor amikor missziben a csaj lábát a nyakadba veszed és úgy dugod keményen.

A mostani csajomat 16cm-es farkammal kutyába tövig nyomhatom, de, ha missziben a nyakamba veszem a lábát és úgy dugom tövig akkor már visít, hogy túl mély vagyok.

szept. 23. 15:20
 9/11 Suetonius ***** válasza:
54%
Jaja, a gyertyás pózt mi is kedveljük. Feleségem nagy kedvence. ;)
szept. 23. 17:19
 10/11 Senior Séf ***** válasza:
77%
És akkor a farkas póznál maradtatok?
szept. 23. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!