Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valamiért újabban elkezdett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamiért újabban elkezdett érdekelni az exhibicionizmus, pedig korábban inkább szégyenlős voltam. Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

dec. 17. 19:52
 1/8 anonim ***** válasza:
59%

Erre vered a pöcörőt, lehet egy véletlen videó folytán, vagy leállt veled egy magát csajnak kiadó pasi akinek szintén erre áll a pöci és így jött.

DE MOST KOMOLYAN HONNAN A FAXBÓL TUDJUK TÖKI???? :D

dec. 17. 19:54
 2/8 anonim ***** válasza:
19%
Ha nő vagy megnéznélek.
dec. 17. 20:02
 3/8 A kérdező kommentje:

:D

#2 Azt mindjárt gondoltam! ;)

dec. 17. 20:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel gond amíg olyannak mutogatod aki kíváncsi is rá.
dec. 17. 23:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Megjött az étvágyad, ami úgy tűnik, nagyobb az átlagnál.
dec. 18. 09:46
 6/8 A kérdező kommentje:

#4 természetesen nem mutogatom magam ballonkabátban a Népligetben, meg a metrón vagy bárhol.

Azért annyira nem gurult el a gyógyszerem! :)

Csakis olyannal szeretem ezt megélni, aki szintén nyitott erre, azaz rám. :P

#5 Nagyobb lenne? Én nem hiszem. Szerintem ez inkább csak szimplán másfajta “étvágy”, de nem gondolom, hogy nagyobb lenne.

dec. 18. 10:29
 7/8 BohócKolbász ***** válasza:
Najó de milyen értelemben érdekel az exhibicionizmus? Mi fér bele, mi nem? Kicsit bővebben ha lehet.
dec. 18. 16:50
 8/8 A kérdező kommentje:

A határokat most még pontosan nem tudom meghúzni, mert még nem olyan rég óta kezdett csak el jobban érdekelni, azaz nem túl régen vettem még csak észre.

Egyelőre még csak közös masztizás kamerán keresztül, amiben volt eddig részem. Mert nyilván az nem számít gondolom, hogy az éppen aktuális párom előtt nem voltam szégyenlős eddig sem... Vagyis korábban kezdetben kellett idő, hogy feloldódjak nyilván, de ez ma már szerintem erősen leredukálódhatott, bár egy ideje már nem volt új kapcsolatom, tehát nyilván nem tudhatom pontosan.

dec. 18. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!