Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mennyire elítélend...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire elítélendő,ha szeretem ezeket?

Figyelt kérdés

Szeretem,ha mások hiányos öltözetben,vagy meztelenül látnak,akár próbafülkében is "véletlenül" be lehet látni,mikor öltözök.

Nyáron is imádok meztelenül lenni a vízbe,vagy akár csak napozni is így.

Szerintetek ez nagyon gáz?

Ha a ti párotok csinálna ilyeneket hogyan reagálnátok?

nov. 12. 19:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
46%
Ha nő vagy, megnéznélek.
nov. 12. 19:58
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Pont semennyire..
nov. 12. 20:02
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
Nem ítélkezem senki felett, van olyan mint te más is. Engem nem zavar, sőt valahol izgat is ha ilyen egy nő. Sokszínűség ezt szeretem az életben is.
nov. 12. 20:02
 4/16 cinderella_ ***** válasza:
60%
Amíg nem mutogatod az utcán a kukid, nem visznek el a rendőrök.
nov. 12. 20:03
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
Semennyire sem elítélendő. Teljesen ártatlan dolog.
nov. 12. 20:25
 6/16 Sz.Árpád ***** válasza:
100%
Ez nekem is izgató, és én is szeretem.
nov. 12. 20:34
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló vagyok, gyerekkorom óta. Gyerekként nudista strandra jártunk a szüleimmel, így nincsen bennem szégyenérzet. Zéró. Annyi a különbség, hogy engem nem izgat fel a dolog szexuálisan, simán csak szeretek pucérkodni és az sem zavar ha látnak. F24
nov. 12. 20:47
 8/16 anonim ***** válasza:
22%
Ha lány vagy küldj képeket priviben szívesen megnézlek!én sem vagyok szégyenlős46F
nov. 12. 21:19
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem exchicibionista az úgyis eliteli.
nov. 12. 21:25
 10/16 anonim ***** válasza:
92%
Ha ügyelsz arra, hogy gyerekek vagy olyan ne lássa aki nem kíváncsi rá akkor semmi gond. Utóbbival meg az a helyzet, hogy ha nő vagy akkor kb. minden pasi kíváncsi lesz rá, ha meg pasi akkor szatírkodásnak fogja venni minden nő.
nov. 12. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!