Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért elitélendő az, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elitélendő az, hogy viszonyt kezdtem a főnökömmel? Szeretek itt dolgozni, és így bebiztosítottam magam. Külön tudom választani a munkahelyi dolgokat a párkapcsolatomtól.22/l

Figyelt kérdés
2016. nov. 28. 11:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem az
2016. nov. 28. 11:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezért.

Azzal nincs baj, ha úúú egymásba szerettek...

Azzal már inkább, hogy munka helyett ezzel akarod bebiztosítani magad. Eszköznek használod a szexualitást a karrierben. Ez gyakorlatig azt eredményezi, hogy aki tud erről az elveszti a tiszteletet a munkád iránt, mert csak a főnök vágya miatt vagy ott, nem az eredményeidért, de ugyanúgy elveszti a tiszteletet feléd, az érzelmeid iránt, mert anyagi célok, haszonnyerés érdekében használod fel őket.

2016. nov. 28. 12:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Így gondod te,viszont a főnök szemében csak egy kis sz..ós ribizli vagy,semmi más.Mikor pedig majd jön egy csinosabb,fiatalabb,akkor lapát.
2016. nov. 28. 12:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy kis felkapaszkodni próbáló lotyó vagy. :) Az ilyeneket utálja mindenki. Mert a munkádnak ezáltal abszolút 0 lesz az értéke, hisz nem is azért alkalmaznak, hanem mert szétteszed a főnöknek. De az ilyen főnökről is megvan a véleményem...
2016. nov. 28. 12:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"... így bebiztosítottam magam. Külön tudom választani a munkahelyi dolgokat a párkapcsolatomtól."

Ezek szerint nem tudod szétválasztani.

2016. nov. 28. 12:56
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Külön tudod választani a munkahelyi dolgot a párkapcsolatodtól? Magyarul simán fékrekúrsz és megcsalod a párodat a Főnököddel csak azért hogy legyen biztos munkád? De egy olcsó riherongy vagy.. Szégyen. Ásd el magad basszus.
2016. nov. 28. 13:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes... Én is szeretek a mostani munkahelyemen dolgozni, szeretnek, megbecsülnek ami látszik a fizetésemen is, de eszembe nem jutna, hogy lefeküdjek a főnökömmel, csak hogy "bebiztosítsam" magam. Engem ne azért alkalmazzanak, mert jól szopok, hanem azért, mert kib.szottul értek ahhoz, amit csinálok. Ha meg majd már nem lesz rám szükségük egyszer, akkor megyek másik céghez, ahol ugyanúgy azért fognak engem alkalmazni, mert értem a dolgom.Te pontosan addig biztosítod be magad, amíg nem jön egy új Timike, aki csinosabb lesz, kedvesebb, rámenősebb... Én nem ítéllek el ezért, nyilván nincs más, amit nyújtani tudsz, amivel megőrizheted a pozíciód, csak tudod neked lesz rossz, ha majd elkerülsz máshova és ott nem lehet majd ezt csinálni, hanem tényleg dolgozni kell.
2016. nov. 28. 13:34
 8/10 anonim ***** válasza:
93%

Mert:

1. Olyanoktól veszed el a lehetőséget, akik a tehetségükből vagy a teherbírásból élnének meg, miközben neked egyik sincs meg.

2. Rosszat teszel a kollégáidnak, mert ha téged kihasználhat, őket is.

3. Rosszat teszel minden nőnek, mert kiszolgálod azt a patriarchális rendszert, amiben kényükre-kedvükre kihasználhatják őket a hatalommal rendelkező férfiaknak, illetve segítesz terjeszteni azt a sztereotípiát, hogy a nők mind r!bancok.

4. Rosszat teszel magadnak hosszútávon, mert a saját önérzetedet és becsületedet döngölöd a földbe.

Szóval egy kártékony parazita vagy, akiből az éppen aktuális kuncsaftján kívül nem szerez se hasznot, se örömöt senkinek. Félreértés ne essék, én nem ítélem el az igazi prostituáltakat. Ők egyenes módon, előre megbeszélten kielégítik az ügyfeleik igényeit, mindkét félnek előnyös módon. De az ilyen prostituáltnál, amelyik bebeszéli magának, hogy nem az, és amelyik szociopata módjára bárkin képes átgázolni lelkiismeret-furdalás nélkül, nincsen rosszabb, és remélem, hogy mihamarabb utcára kerülsz.

2016. nov. 28. 14:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert "így bebiztosítottam magam". Mert egy számító dög vagy.
2016. nov. 28. 19:10
 10/10 anonim ***** válasza:

"így bebiztosítottam magam"

Istenem, de naív vagy...

2017. jan. 6. 21:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!