Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha zavar a sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha zavar a sok szőr azon akivel ismerkedek?

Figyelt kérdés
Egyenlőre minden tökéletes és nyilván nem fogom emiatt offolni. Szex még nem volt, de őszintén már ruhán keresztül is egy kicsit taszít a rengeteg szőr rajta. Attól tartok, hogy kezdetben még elfogadom, később (pár év múlva) viszont már nem tudok hozzá vonzódni.. Bánt, hogy visszatart egy olyan dolog amiről nem tehet. A kérdésem, hogy aki ugyanígy vélekedett és összehozta a sors egy durván szőrös férfival akivel szerelem lett, mennyire lett ebből hosszabb távon probléma vonzalom terén?
ma 17:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Már most van probléma - ez később csak erősödni fog. A soraidból az érződik ki téged sokkal jobban zavar, mint amennyire el tudnád fogadni. Folyamatosan ott lesz és éket ver.
ma 17:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Később biztos hogy probléma lesz belőle.

Sőt még meg is utálhatod ez miatt.

Általában eleinte ahol minden tetszik a másikon, később ez változik még ezeknél is és kész a válás.

ma 17:31
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

Egyenlőre minden tökéletes? Akkor miért is született meg a kérdésed? Hm?

A következő lépésed pedig, hogy elkezded érzelmi zsarolással megváltoztatni és borotváltatni ott ahol eddig nem tette. Hagyd őt békén ha már most tudod, hogy hamarosan elővezeted a témát nála. Keress inkább egy csupasz csiga pasit a szőrösek nem a te pályád, hagyd meg azoknak akik ezt szeretik és ne borotválással old meg a problémát. Rossz párválasztás volt ennyi.

ma 17:38
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
3-assal ertek egyet.
ma 17:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Hol írtam, hogy borotváltatnám? Egy szóval se említettem ilyet.. Nem akarom megváltoztatni hanem elfogadni.
ma 17:52
 6/7 Senior Séf ***** válasza:
56%
50 évvel előbb kellett volna születned. Senki sem borotválta a testét.
ma 18:17
 7/7 anonim ***** válasza:
60%
Normális kapcsolatban ezt meg lehet beszélni. Én is szőrtelenítem magam, holott régen ezt nem tettem.
ma 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!