Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az,hogy engem zavar chates ismerkedésnél,ha valaki csak a szexről tud beszélni mint téma?
Figyelt kérdés
Nem vagyok sem prűd, sem frigid, de rettenetesen zavar,ha valaki csak ezzel tud felhozakodni témaként. Belemegy a részletekbe mikor volt pasim utoljára,mikor szexeltem utoljára,és hasonlók. Nem ciki ezt egy vad idegen nőtől megkérdezni amúgy? Én tartom még mindig azt,hogy ez az ember legbensőbb magánügye, és nem egy ismerkedős platformon kell ezt kitárgyalni vad idegen emberekkel. Sokan viszont ebből sportot űznek. Volt olyan tapasztalatom is,hogy valakivel elbeszélgettem egy órát, és utána hozakodott elő vele. Más nőnek is elmegy az ilyen pasitól a kedve, vagy csak én vagyok ennyire komplikált. Ráadásul,úgy vagyok fent,hogy komoly kapcsolatot keresek, nem szexet.2023. máj. 1. 17:11
1/5 anonim 

válasza:

Attól függ mi a célja az ismerkedésnek.
Komoly kapcsolatnál ez annyira mondjuk nem releváns szerintem. Bár én pasi vagyok, és inkább barátság extrákkal kapcsolatot keresnék.
2/5 anonim 

válasza:

Hát én pasiként, ilyet nem tennék. Élőbe is kell talizni, aztán ahogy alakul a dolog, komolyabbá válik időről-időre.
Plána, ha a nő esetleg hívő és ez a téma nála az utolsó.
3/5 anonim 

válasza:

Akik ilyen oldalakon vannak fent, azok általában csak faszt verni mennek oda, és azért kérdezgetnek, hátha előállsz valami jó szaftos, farokállító történettel.
4/5 anonim 

válasza:

Itt szexuális rovatban vagy! Az nem baj?
5/5 anonim 

válasza:

Nem mindenkinek ez a fő témája, azért azt tisztázzuk. De akinek meg nem, akkor meg az a bajuk a nőknek, hogy túl unalmas a pali emiatt. Tehát: 1:1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!