Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek beteges vagy elítélendő az, hogy szeretem ha a párom a számba élvez vagy a számba pisil?
Kettős érzések kavarognak bennem. Egyrészt, izgalmi állapotban leírhatatlanul élvezem, amikor a párom mocskosul bánik velem. Másrészt, az együttlétek után, úgymond normál állapotban szégyellem és állatiasnak találom a helyzetet.
Más is megélt hasonló kettősséget?
Szerintetek ez pszichés gond? Hogyan vélekedtek erről?
24 éves, lány
Ez semmi.
Nekem az asszony attól indul be, ha rárakom a nyakörvet, és négykézláb megsétáltatom az udvaron.
Valami bizarr lehet, ha valaki ezt látná, de neki ez szexuális előjáték.
Utána végem, mert kifacsar mint egy feltörlőrongyot.
a ti dolgotok, ha nektek jól esik csináljátok
24F
Ha mindketten élvezitek akkor teljesen ok.Szerintem csak az nevezhető perverznek amit valaki nem önként és élvezettel csinál (mondjuk vannak kivetelek ha a párunk kedvéért de amúgy hidegen hagy).
Szóval nincsen vele semmi gond.
Dehogy beteges!Végképp nem elítélendő!A szexben mindent szabad ami mindkét fél örömére történik!
Nagyon sokan szeretik,nem vagy vele egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!