Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek beteges vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek beteges vagy elítélendő az, hogy szeretem ha a párom a számba élvez vagy a számba pisil?

Figyelt kérdés

Kettős érzések kavarognak bennem. Egyrészt, izgalmi állapotban leírhatatlanul élvezem, amikor a párom mocskosul bánik velem. Másrészt, az együttlétek után, úgymond normál állapotban szégyellem és állatiasnak találom a helyzetet.

Más is megélt hasonló kettősséget?

Szerintetek ez pszichés gond? Hogyan vélekedtek erről?

24 éves, lány

2017. máj. 13. 23:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Két ember azt csinál amit jónak tart, az a beteges hogy ide kiirod .
2017. máj. 14. 07:48
 12/21 anonim ***** válasza:
34%
Akarok egy ilyen lányt
2017. máj. 14. 08:17
 13/21 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem elítélendő vagy beteges. Teljesen normális, ha mindketten élvezitek.
2017. máj. 14. 09:22
 14/21 anonim ***** válasza:

Hat ha ezen agyalsz akkor nem jo. De szerintem amig ezt nem egy buszmegalloban csinaljatok addig miert lenne gond.

A szajbaelvezes nalam is meg, a csajaim ak sose volt ezzel gondja, meg nekem se. A vizeles az mas, en nem csinalnam de miert kellene nektek barki mashoz alkalmazkodni? Te akarod, a srac akarja akkor mi a kerdes?

Tul parazod.

2017. máj. 14. 10:14
 15/21 anonim ***** válasza:
egyaltalan nem elitelendo az a fontos hogy mindketten elvezzetek amit csinaltok. a szexben barmi belefer.
2017. máj. 14. 10:24
 16/21 A kérdező kommentje:

Nagyon hálás vagyok mindenkinek az őszinte válaszokért.

Most megnyugtattatok.

2017. máj. 14. 10:44
 17/21 anonim ***** válasza:
Szia:) Szerintem ebben semmi rossz nincsen, főleg ha élvezed:) Én férfiként szívesen ki is próbálnék egy ilyen kapcsolatot:)
2017. máj. 14. 11:22
 18/21 anonim ***** válasza:

Ti ilyenek vagytok, szerencsések is, hogy mindketten kedvelitek! :) Én is imádom, ha a párom a számba élvez. Pisilni inkább a testemre szokott, szájba nálunk nem volt, de így is bejön...

Semmi szégyellni való nincs benne, hisz mindkettőtöknek örömet okoz. Más meg ne érdekeljen, nincs semmi pszichés, vagy egyéb gond ezzel.

21L

2017. máj. 14. 12:27
 19/21 anonim ***** válasza:
A szájba élvezést szeretem, de a másiktól undorodok!
2017. máj. 15. 09:21
 20/21 anonim ***** válasza:

ahogy érzed..... nekem nem lenne hozzá gyomrom, de neked meg lehet máshoz nem lenne, amihez nekem igen :D én pl szeretem a vért, de csak az emberit. betegnek tartom én is, csak kevés alkalommal volt hozzá szerencsém, de hát na. érted, ez ilyen :D

állatiasnak tartod, mert az is :D egyébként :D

2017. máj. 15. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!