Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostihoz szeretnek menni, mennyire veszelyes? illetve van
par kerdesem, segitenetek?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, hogy mennyi az eselye annak, hogy megjelenik a kigyurt szettetovalt haverja aki agyon akar csapni? Masik meg, hogy ha latom egy bizonyos oldalon, hogy a lanynal van szuzesseg elvetelre lehetoseg, akkor ezt mondanom kell neki mikor felhivom, hogy ezert akarok menni, vagy eleg akkor is mikor ott vagyok? Vagy ezert tobb penzt ker el mint "alap" szolgaltatasert? Kotont, sikosito stb nekem kell vinnem vagy ezeket biztositjak? Illetve mi a tapasztalatotok, ha valaki kicsit stresszesebb, izgulosabb tipus, foleg, hogy elso alkalom lenne eleteben, azzal normalisan bannak?
Én nem a stricitől tartanék, mert max egyszer kirabolnak és összevernek, kit érdekel. Viszont egy jó kis nemibetegség egész életedben végigkísérhet. És nem, továbbra sem biztonságosabb prostiknál, vagy szerinted a napi 3-4 kuncsaft mindegyike után megy szűrésre, úgy, hogy sok betegség azonnal ki sem mutatható és a teszt is napokba telik? És igen, egy egyszerű gumi nélküli orállal is rengeteg nemi betegség tud terjedni, ehhez még az sem kell, hogy egy szimpla fogmosással egy kis sérülést okozz a szájüregedben, vagy hogy a farkadon a bőrt borotválás közben felsértetted.
Kevés szánalmasabb dolog van a prostizásnál, mikor megszámlálhatatlanul sok nő szingli és csak arra vár, hogy legyen már egy férfi aki oda mer menni udvarolni.
2021. szept. 29. 09:12
2/19 A kérdező kommentje:
Nő? Biztos vagyok benne, hogy sok a szingli anyuka, de 21 éves vagyok, ne haragudj meg, ha nem akarok osszealni veluk.
2021. szept. 29. 09:14
3/19 anonim válasza:
Szerinted a 18 év alatti lányok nem nők? Látom biológiaórán nem te voltál a legélesebb elme.
2021. szept. 29. 09:23
4/19 A kérdező kommentje:
Mit akarjak en egy 18 ev alatti lanytol? Akkor meg az lenne a bajod. Pont abban a korosztalyban vagyok, ahol a korombeli lanyok az idosebb tapasztaltabb csavokra buknak, hat en meg minden vagyok csak tapasztalt nem, szuzen.
2021. szept. 29. 09:36
5/19 anonim válasza:
Egyrészt ennek igen kicsi az esélye, a legtöbb csaj egyedül van a lakásban, és nem igazán szokás megverni a kuncsaftokat.
Másrészt persze minden szexnek vannak veszélyei, használj gumit (nem kell vinni, van nekik), és hajrá.
Mellesleg ha bármely korodbeli lánnyal szexelnél, aki nem prosti e már nem szűz, több mint 50% esélyed van, hogy elkapsz valamit. (pl csak a 18-35 közötti korosztályban az emberek kb 60%-a hordozza a HPV valamely fajtáját.)
Érdemes olyat keresni, aki vállal szüzeket, és mondd el neki nyugodtan, nem lesz gond.
2021. szept. 29. 09:38
6/19 anonim válasza:
Nyilvan van kockazata a dolognak. En kivancsisagbol probaltam ki. Rosszlanyokrol kerestem olyat, aki nemcsak jol nez ki, de egy ertelmes bemutatkozast is tud irni magarol. Egy igenyesebb lanynak nyilvan a vendegkore is igenyesebb. Telefonban erdemes rakerdezni, mit vallal, es mennyiert, elmondhatod, hogy neked elso alkalom lesz. Nem kell semmit vinned a penzen kivul. Szerintem, ha jot valasztasz nem fogod megbanni.
2021. szept. 29. 09:45
7/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Halas vagyok, hogy van aki tud ertelmesen is valaszolni.
2021. szept. 29. 09:47
8/19 anonim válasza:
Mekkora egy lúzer lehetsz te jó ég
2021. szept. 29. 09:54
9/19 anonim válasza:
Ha a beszari=lúzerrel akkor az.
2021. szept. 29. 09:56
10/19 anonim válasza:
Ja, tehát az én válasszom nem értelmes, mert nem azt írtam amit hallani szerettél volna. Gratulálok, szép felfogás! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!