Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostihoz lehet menni ugy, h...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostihoz lehet menni ugy, h csak kinyalni szeretnem?

Figyelt kérdés
Benne lennenek szerintetek? Vagy ez naluk tabu? Vagy igy megeri egyaltalan?
2020. márc. 6. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Kinyalni egy prostit? Baratom te nem vagy normalis. En a helyedbe inkabb marokmarcsiznek tovabb...
2020. márc. 6. 19:58
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Ezt még gondold át...már csak higiéniai okok miatt is
2020. márc. 6. 20:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyaljad
2020. márc. 6. 20:39
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

sztem simán van akinek oké, de nem ajánlom én se

bár sztem nem rosszabb mintha random egyéjszakás csajt nyalnál ki - kitudja előtte ki volt a puncijában, megmosta-e rendesen stb

orálszex nálam csak komoly kapcsolatban jöhet szóba

28/F

2020. márc. 6. 20:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy egy klasszikus idézzek még azt is kérheted, hogy "ne fürggyé' le" :D

Ettől ha csak nyalni akarsz a prostik többsége be fogja vállalni (megkérdezed telefonban). Viszont ne várd, hogy élvezni fogja - pont annyira nem érdekli a nyelvtudományod mint a cerkád, a pénzért csinálja nem az örömökért.

Egyébként egyet értek a felettem szólókkal... nyalni egy prostit??? Pfff... tekintsd embernek, legyél korrekt, na de már... már csak a higiénia miatt is.

2020. márc. 6. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Többségüknél lehet. Felhivod, megkérdezted!
2020. márc. 6. 22:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lennének benne?

Ha ott van opciónak a kölcsönös francia már nyert ügyed van

Nőnek csak kevesebb munka, ha nincs szex és oráloznia se kell, csak a lábát szétrakni.

100 nőből 99 alapba beleteszi a programba

Nem egy extrém dolog ez.

Nálam a nyalás változó. Fiatal lányokat jobban ki szeretem nyalni, de nem fél óráig 😁 69 közben jól esik.

Ritka az olyan akinél ténylegesen elidőztem a nyalással hosszabb ideig, úgy hogy nem 69ben voltunk

2020. márc. 6. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!