Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a lányoktól nem tudok velük beszélgetni és leszólitani sem tudom őket, szerintetek érdemes elmennem egyszer prostihoz hogy így legyőzzem a gátlásaimat?
Van akinek ez már segített vagy ha nem akkor mit ajánlotok?
19F
A leszolitas rossz csajozas szerintem. Regen nem ertettem, miert a szerencsetlen fiuk jottek oda hozzam, hogy jossz moziba, jarunk. Es a jo pasik husz ev mulva vallottak be, mennyire szerelmesek voltak, csak a jelekre, feldobott labdakra nem tudtam reagalni.
Miert nem regisztralsz tarskereso oldalakon? Keves duma, tobb fenykep. Ha a kulsod valakit lajkolasra kesztet, lehet chatelni, es az elejen azzal is lehet benazni, de ott gondolkozhatsz es kesobb tanulsz a hibakbol, belejossz.
Prostihoz, aki kedves, elore olyat keresnek, aki tudja, hogy tapasztalatlan vagy, a szexben valo onbizalom miatt mennek. Ugy ertem, latnad, hogy megvolt, nem latjak majd rajtad, hogy azt se tudod, mit.
De csajozas tarskereson, chateles.
Ahhoz lenne elég bátorságod, hogy egy prostihoz elmenj? Igen? Na akkor megszólítani is lesz elég egy lányt :)
Ettől ha prostizni akarsz még mehetsz, bár csajozni ott nem tanult még meg senki, viszont használj gumit.
#7, Annyi, hogy az átlagos/csúnyácska pasiknál általában 10/9 a kopóráta. Tehát 9 visszautasítást be kell szopnia, hogy legyen valami. Annak függvényében mi a cél.
Még amúgy jóképűbb, jó kiállású srácoknál is általában több mint a fele bukó a próbálkozásoknak. Ehhez tényleg Steven Scapironak kell lenni :)
A prostinál 100% az acceptance rate :) szóval legalább nem ér 9x csalódás. Igaz sok pozitívum se.
Ez csakis a szűzszorongás vagy vénszűz betegség (veteris morbus virginitis) oldására jó.
Mindenképp menj el, nekem is ez segített annó.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!