Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azt kb honnan tudom meg, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hedvigg kérdése:

Azt kb honnan tudom meg, hogy egy nőnél érdemes e kezdeményeznem?

Figyelt kérdés
Maga a probléma az, hogy nem tudom melyiknek van barátja.
2020. febr. 17. 11:45
 1/5 A kérdező kommentje:
A szia van barátod/pasid? Hülyén hangzana.
2020. febr. 17. 11:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik rádmosolyog / vissza mosolyog annál zöld a lámpa, aki meg észre sem akar venni, ott karcos, hogy hiába erőlködsz. De pl nekem volt olyan csaj, akinek külsőre nem jöttem be és szinte észre sem vett, ugyanakkor imponált neki, hogy volt önbizalmam leszólítani. Utóbbit onnét tudom, hogy a szex után mikor megkérdeztem miért bújt velem ágyba akkor ezt felelte.
 3/5 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%

tolem ezt igy siman megkerdezik.

22L

4/5 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik visszamosolyog, beszélgetés közben a szeméből úgy látod veszi a lapot és szimpatikus vagy neki. Amikor már egy ideje beszélgetsz vele akkor akár ezt is megkérdezheted, de nem túl jó taktika első mondatnál ezzel indítani. A "hódítás" az udvarlás nem olyan folyamat ahol azonnali sikert akar az ember elérni kis türelem sosem árt :)
2020. febr. 17. 11:54
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem a leszbi kategoriaba kellett volna irni kedves, Hedvig??
2020. febr. 17. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!