Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes kezdeményeznem? Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes kezdeményeznem? Én gondolok többet bele ebbe?

Figyelt kérdés
Van egy lány bent a munkahelyen akivel úgy érzem szimpatikusak vagyunk egymásnak..Megkért hogy gondozzam a növényét és a minap odajött hogy ültessük át valamikor,sőt azt is mondta hogy bármikor bemehetek hozzá az irodába..Ha rámosolygok egyből visszamosolyog és nagyon kedves velem..Beszélgetések alatt végig megvan a szemkontaktus...Arra gondoltam hogy meghívom ebédelni az nem tudom mennyire számít nyomulásnak..
2017. okt. 30. 15:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Kezdeményezz!
2017. okt. 30. 15:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne érdemes! Ha esetleg többet gondolsz bele, majd kiderül! Benne van a pakliban, de máshogy nemigen fog kiderülni. Egy pasinak kezdeményezni kell, még ha az elutasítás esélye meg is van. Ez az élet rendje. Hajrá!
2017. okt. 30. 15:12
 3/7 A kérdező kommentje:

Ezek szerint valóban szimpatikus vagyok neki?

Bevallom őszintén nem vagyok otthon ismerkedés terén..Esetleg tanácsot tudnál adni hogy hogyan kezdeményezzek?

2017. okt. 30. 15:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Jó az ebédmeghívás.És szerintem bejössz neki.
2017. okt. 30. 15:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez az hogy ő is bejön nekem,és azt érzem néha hogy csak kerülgetjük egymást..Mondta hogy menjek akármikor,én meg kicsit kellemetlenül érzem magam hogy úgymond a nyakára járnék,feltűnne a többi kollégának..Nem állhatok elé hogy figyelj nagyon szép lánynak tartalak..
2017. okt. 30. 15:25
 6/7 anonim ***** válasza:

De, akár ezt is teheted. Sőt, ennél sokkal többet is mondhatsz, mert már párszor dumáltatok is. Szóval nem csak szépnek, hanem szimpatikusnak is tartod.

Kell kezdeményezni, el kell hívni kettesben programokra, ezeket a találkákat pedig ki kell mondani, hogy randinak szánod.

Ki a fost érdekelnek a kollégák?

2017. okt. 30. 15:29
 7/7 A kérdező kommentje:
A másik dolog hogy ő kereskedelmi asszisztens én meg csak egy kerti munkás..Attól félek hogy a kijelentéseimmel akár elijeszthetem...Egyébként 24 éves vagyok..Ja a másik hogy nyáron ugye bemutatkozott és a minap megint megtette,sőt kezet is fogott velem..Nem tudom hogy valóban elfelejtette-e vagy tudta csak hát miért is ne mutatkozzon be újra.
2017. okt. 30. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!