Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok, érdemes kezdeme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, érdemes kezdemenyeznem? Gyakorolja a jehova vallását?

Figyelt kérdés

27 eves vagyok. A szomszédomban lakik néhány Jehova vallású. Jó arcok, de durvan szektások.

Adott az egyik Jehiva családban egy lány aki bejön és látszólag nem gyakorolja a vallását.

Miből látom?

- A jehovak visszafogottak, de ő például festi a haját, be van fonva neki, sokat járkál a barátnőjével a városban esténként, nem szokott menni a Jehova templomba, vagyis ritkán.

Mit gondoltok? Nem hinném hogybegybizig verig jehova ilyen lenne. Van egy nővére, rajta látszik a szekta viselkedés.

2019. júl. 12. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Az én jehova pár ismerősöm nem visszafogott stílusú, és nagyon is gyakorolják a vallásukat. De ismerkedj meg vele, nem erőltetik majd rád, ha normálisak, de én úgy tudom, hogy igazán csak jehovát fogadnak be.
2019. júl. 12. 18:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Kezdenek “asszimilálódni”, de ugyanúgy jehova tanuja ő is ( btw. egy ismerősöm rockkoncertekre jár , és jt -s)

Amúgy a hajfestés nincs tiltva nekik :)

2019. júl. 12. 18:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ha tartja a vallását, esélyed sincs nála.
2019. júl. 12. 19:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem, mert képmutatók. Ha felőlük fúj a szél, mindig hamburgerszagot érzek.

32/f

2019. júl. 12. 19:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nem követi a szülei példáját, akkor nem lesz tanú. Ha viszont nem így történik, akkor esélyed sincs. Amúgy ebben a pillanatban épp egy könyvet olvasok, csak kicsit leraktam, hogy pihenjek, a címe: Jehova tanúja voltam. Nagyon tanulságos, hogy hogyan hálózzák be az embert, hogy önként dobja oda az életét. Én kerülném a csajt.
2019. júl. 12. 20:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha panaszkodik a szektas csaladjara es le akar toluk lepni, akkor lehet eselye a dolognak. Lehet, hogy o a fekete barany a cslaadban, akinel jobban senki nem utalja ezt a bolondsagot.
2019. júl. 12. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!