Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes így kezdeményeznem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes így kezdeményeznem? Távkapcsolat kezdettől fogva?

Figyelt kérdés

Idén közös barátokon keresztül megismertem egy lányt, aki a rövid közösen töltött idő ellenére komoly befolyást gyakorolt rám. Csupán néhányszor találkoztunk mivel messze lakunk egymástól, akkor is csak összejövetelek alkalmával, de nyár végén sikerült több napot is közös társaságban töltenünk.

Nem tudom érdemes lenne-e randira hívnom. Mint már említettem, nem lakunk egymáshoz közel, ráadásul én hamarosan több hónapra elhagyom az országot.

Évek óta nem voltam szerelmes, nem találkoztam számomra Ennyire különleges emberrel.

Szeretném, ha lenne köztünk valami, de nem tudom mennyire jó ötlet így próbálkozni.

Szeretném hallani a véleményeteket!

2015. szept. 13. 02:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A távkapcsolat hosszú távon nem működik, de ha csak pár hónapra mégy távol és különösen a kapcsolat elején jók is kijöhet . Nem is kell feltétlenül járnotok...elég lehet, ha tartjátok a kapcsolatot amig visszajössz. Sok szerencsét! 29N
2015. szept. 13. 06:26
 2/3 anonim ***** válasza:
75%

Neked kell eldöntened, hogy mit akarsz, hogy bele akarsz-e vágni!!

Párom (31 F) és köztem 200 km van és két és fél éve vagyunk együtt. Heti egyszer tali pár órára a két város között, amikor meg mind a kettőnknek jó, akkor egymásnál. Júniusban fejeztem be a sulit, úgyhogy eddig ezért nem tudtunk összeköltözni. Minden nap pedig skype és egyéb internetes módon tartjuk a kapcsolatot.

Hamarosan összeköltözünk, csak munkát kéne előbb kapnom.

Ha számodra megéri, akkor vágj bele, a jövőt senki sem ismeri, hogy mi lesz később! Ha most bele szeretnél vágni, akkor tedd azt!! Lehet, hogy később megbánnád, hogy nem tetted meg ezt a lépést!

25N

2015. okt. 8. 07:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Mi az exemmel (első barátnőm) megpróbáltuk az elejétől a távkapcsot. Elején nagyon izgalmas volt a távolság és nagyon vártuk a találkozásokat, de 4 hónap után próbára tette a távolság a kapcsolatunkat és nem is sikerült leküzdeni azt. Szakítottunk :)

18/F

2015. dec. 2. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!