Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól mondható ki ilyen esetbe, hogy együtt vagyunk?
Van egy srác, akivel 2 hónapja ismerkedünk. Az első hónapban mindennap találkoztunk, azután azonban vissza kellett mennie dolgozni-250 km-re.
Eleinte hetente hazajött, akkor nem is volt gond, én is voltam nála, most azonban 2 hete már, hogy nem találkoztunk.
A távolságon kívül minden remek, megvan az összhang, imádok vele beszélgetni, amikor tudjuk hívjuk egymást, érzem, hogy fontos vagyok neki és szokta is mondani, hogy nem akar mással ismerkedni. A héten pedig megkérdezte, hogy most mi akkor mikortól is vagyunk/leszünk együtt?
Az egy dolog, hogy 2 hónapja ismerkedünk, de néha olyan érzésem van, hogy Ő van is nekem, meg nincs is. Ez biztos abból adódik, hogy régen találkoztunk már és az elmúlt néhány napba annyit dolgozott, hogy mesélni sem tudtam neki a velem történtekről.
Mindenesetre aki volt már párkapcsolatban, Ti mikortól mondtátok ki, hogy együtt vagytok? :)
Én hellyel-közzel már most is úgy tekintek rá, sőt.. egyedül ez zavar, hogy sokszor vagyok magányos, mert messze van, de ezt meg meg kell szoknom.
*aki volt már távkapcsolatban
(bocsi, kicsit késő van már)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!