Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jónak mondható az, ha a párommal 4 hónapja vagyunk együtt, de még egyszersem veszekedtünk?
csak kívcáncsi vagyok. Nagyon szeretem, jó lenne vele még jó sokiág együttmaradni. *rózsaszín köd effektus * elnézést :)
17/L
hm wow, irigylésreméltó :)
kár,hogy szakítás lett belőle
Hát.. szerintem nem attól lesz igazán jó egy kapcsolat, ha abszolút nincs veszekedés. Mert hát persze, jó lenne ha sosem lenne, de ahol sohasem vesznek össze semmin, ott szerintem az egyik fél sántít. Vagy nem őszinte vagy nincs önálló véleménye.
Szerintem a jó kapcsolat próbája az, hogy meg tudjátok oldani és beszélni a problémáitokat. Nem pedig az, hogy x ideig nem veszekedtek. Mint látod, hiába van valaki együtt veszekedés nélkül 3 évig, ha amúgy képtelenek megbeszélni a dolgot.
3 éve és 3 hónapja vagyunk együtt de még nem veszekedtünk
egy-két kisebb vitánk volt, semmi komoly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!