Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeintetek érdemes kezdeményeznem?
Figyelt kérdés
Én egy 26éves moltt lány vagyok,mások szerint igényes,helyes.Van a munkahelyemen egy 23éves srác aki nagyon tetszik nekem.(egy busszal is járunk dolgozni).Sokszor észreveszem, hogy figyel,de nem tesz semmit,nem kezdeményez.Azt mondják akik tudnak róla, hogy nekem tetszik, hogy valószínű, hogy lenne esélyem.De mivan ha kezdeményezek és visszautasít,aminek esetleg bent a melóban híre megy.Na azt az égést nem szeretném.Egyébként ő egy visszafogott,inteligens,kötött pulcsis fiú.Légyszi segítsetek!!!!!!!2010. okt. 8. 12:56
1/7 anonim válasza:
Szia! Hát akkor úgy utalj rá, mintha nem is tennéd :) sima női praktika. Amit ki lehet magyarázni, hogy te nem is azért csináltad, nem akarsz tőle semmit...ez minden nőnek megy :)
2/7 anonim válasza:
Szerintem csak kisebb jelzéseket adj neki, ne erőltesd magad vagy ilyesmi. :) Nem kell neki szerelmet vallani, csak mosolyogj rá sokat, beszélgess vele, nézd beszéd közben, legyél vele többet, ha lehetséges. :D Nem tudom értelmesen leírni teljesen, de ilyenekből már azért rájön az ember, hogy tetszik a másiknak, főleg hogyha látja a másikon hogy picit zavarban van. :) Hogyha nem tetszel neki mégse, akkor is maradhatsz vele kedves meg mosolyoghatsz, de persze kicsit visszafogottabban, nem flörtölősen. :D Ha veszi a lapot, akkor pedig ő is próbál majd viszont jelzést adni az biztos:) Ne aggódj emiatt a munkahelyeden, mert mivel írtad hogy intelligens és visszafogott, nem fogja szétkürtölni. Meg amúgy is minek tenné? Ez nem óvoda, hogy elkezdjék majd kántálni hogy 2 szerelmes pár.... :D
3/7 anonim válasza:
Na valami hasonlót próbáltam én is az előbb írni, mint az első válaszoló. :D Mosolyogni is lehet úgy valakire, amiből már érti, hogy itt van vmi. :) De aztán lehet magyarázni, hogy te csak közvetlen és kedves vagy mindenkivel. :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi nektek!Én amugy is olyan vigyorgós emberke vagyok.De az a baj, ha szól hozzám,teljesen lemerevedek és nem tudok neki válaszolni.Utolso nap amikor dolgoztunk és vártuk a buszt a kolléganőimmel, odajött hozzánk,de én semmi értelmeset nem tudtam mondani.A szemem sarkából viszont láttam,hogy figyel!Jézus,ugye nem vagyok szerelmes???
2010. okt. 8. 13:17
5/7 anonim válasza:
De, simán lehet, hogy az vagy :):) Hát vegyél erőt magadon :) Hidd el, egy szó és utána már jön a többi is :):)
6/7 A kérdező kommentje:
Esetleg ha felveszem msnen ismerősnek?Az gáz?
2010. okt. 8. 13:24
7/7 anonim válasza:
ki fog alakulni magatol! de szerintem se kezdemenyezz,vard meg a megfelelo pillanatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!