Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostihoz szeretnek menni, mire figyeljek?
Meg sose voltam lannyal, de egy darabig nem is kivitelezheto a rendes modon. Ezt nem reszleteznem. A szexre viszont mar nagyon vagyok es emiatt egy ideje mar elakarok menni egy hivatasoshoz. Egyelore csak az adatlapokat nezegetem, de a hetvegen raernek es emiatt akkor szeretnek elmenni egyhez.
Olyan lanyt szeretnek talalni aki intelligens es megerto, ilyet mi alapjan lehet szurni? Illetve mire figyeljek, hogy ne legyen az egesz pocsek? Irnatok kerlek tapasztalatokat is (akik mar voltak)?
Hogy mire számíts... intelligens = egyszerre tud viberezni és rágózni is :)
Szóval ne számíts odaadásra, kb. egy "iparos" élmény lesz, szimpla szex. A prosti a pénzedért csinálja nem az élvezetekért. Egy rövid kis szösszenet a prostik hirdetéseiből:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Nem mondom hogy lebeszéllek róla, mert ha eldöntötted úgyis mész. Bár inkább a helyedben tényleg Tinder, vagy swinger - ott legalább élvezetből történnek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!