Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostihoz szeretnek menni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostihoz szeretnek menni, mennyire veszelyes? illetve van par kerdesem, segitenetek?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, hogy mennyi az eselye annak, hogy megjelenik a kigyurt szettetovalt haverja aki agyon akar csapni? Masik meg, hogy ha latom egy bizonyos oldalon, hogy a lanynal van szuzesseg elvetelre lehetoseg, akkor ezt mondanom kell neki mikor felhivom, hogy ezert akarok menni, vagy eleg akkor is mikor ott vagyok? Vagy ezert tobb penzt ker el mint "alap" szolgaltatasert? Kotont, sikosito stb nekem kell vinnem vagy ezeket biztositjak? Illetve mi a tapasztalatotok, ha valaki kicsit stresszesebb, izgulosabb tipus, foleg, hogy elso alkalom lenne eleteben, azzal normalisan bannak?
2021. szept. 29. 08:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Mégis miért vernének meg????? Olyan szokott előfordulni ha valami alja putrishoz mész, hogy meglop amíg pl zuhanyzol. De olyat én még nem hallottam, hogy lakásos prostinál hülyére verik a vendégeket.

De ez sem fordulhat elő, mert alap hogy jól megválogatjuk kihez megyünk.

- Fiatal cickányokat kerülni kell

- Csak értékeléssel rendelkező lányokhoz megyünk

- Csak olyanhoz akinek sok értékelése van, nem 2db kamu amit a tesója írt, aki épp futtatja

- Lehetőleg legyen amatőr képe is, nem csak 29x

- Olyanhoz aki mindent is vállal alap áron nem megyünk, mert kamu

- Gumi nélküli aktus lehetősége teljes mértékig mindenzt kizáró ok

Ha ezek közül akár csak egyik is nem teljesül, akkor mellé foghatsz.

Szüzesség elvétel? Hát nézd igazából nem nagyon fogja érdekelni őket, hogy az vagy e. Öngmagában ez semmi plusz szolgáltatással nem jár. Nem fognak konfetti esővel várni mert megjöttél végre pinába lógatni a lőcsöt. Ez egy ürítésről szól. Felmész, felszopja a farkad, felhúzza a gumit, löksz párat, elmész aztán elmész.

2021. szept. 29. 10:03
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem fognak megverni.A biztonság kedvéert nálad is legyen gumi.
2021. szept. 29. 10:27
 13/19 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Egyebekent napkozben is lehet menni? Marmint, hogy mennyire gaz az, ha en pl delre tudnek menni? Vagy 2 orara? Nem este.
2021. szept. 29. 10:32
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze, sőt sok lány nem is dolgozik éjszaka.
2021. szept. 29. 10:34
 15/19 anonim ***** válasza:
Nézz szét rosszlányokon, szinte mindenki reggeltől késő estig fogd, de sokan 0-24.
2021. szept. 29. 10:35
 16/19 anonim ***** válasza:
26%
A szüleid nem engednek el éjszakára? Szerintem oszd meg velük a terved, biztos büszkék lesznek rád és ellátnak pár jó tanáccsal.
2021. szept. 29. 10:39
 17/19 A kérdező kommentje:
Ejszaka azert nem jarkalok sehova, nehogy osszefussak veled egy aululjaroban.
2021. szept. 29. 11:05
 18/19 anonim ***** válasza:
48%
Mondom én,hogy beszari, de suna kellene neki.
2021. szept. 29. 17:10
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

17/18 A kérdező kommentje:

Kérdező te egyszerűen hitvány vagy

2021. szept. 30. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!