Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nők is évek óta ugyanazoktól a pasiktól kapják itt gyakorin ugyanazokat a sablon dumákat bármely kérdésetekre vagy válaszotokra?
Ha implicit nem írom le, hogy férfi vagyok, akkor én is kapom őket :)
Ugyanazok mindig.
A kedvencem, hogy nem érdekli őket, hogy mennyi idős vagyok, hol élek, hogy nézek ki, csak rögtön jönnek, hogy megismernének, az végképp nem zavarja, hogy sehol nem írtam, hogy nő vagyok :D
Igen. Ugyan azok. Ugyan azzal a dumával.
"Ne haragudj de a kérdésre adott válaszod felkeltette az érdeklődésem."
"Szia mondanál véleményt a farkamról? "
"Budapesti 25éves vagyok. Szívesen megismernélek"
Van akit már tiltottam. Szörnyű hogy bármit válaszolsz vagy kérdezel már ott is vannak.
Én pont hogy azt tapasztalom, teljesen kicserélődtek a felhasználónevek. Nem mondom, hogy az emberek is, de a nevek azok újak.
Akiktől korábban jött normálisabb üzenet, azok vagy nagyon ritkán írnak, néhány havonta, vagy akiket még kedveltem is, azok sajnos teljesen eltűntek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!