Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más nők is évek óta ugyanazokt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nők is évek óta ugyanazoktól a pasiktól kapják itt gyakorin ugyanazokat a sablon dumákat bármely kérdésetekre vagy válaszotokra?

Figyelt kérdés
Kérlek nyugtassatok meg h nem csak engem találnak be így. Random küldözgetik a farkas képeiket, szeretőnek keresnek vagy szexpartnernek, de jött már a pénzt ajánló pasi is egy kézimunkáért. A 90%-a ilyen agg szűzek, szociálisan gyengék vagy lelki sérültek vagy kiégettek a szexhiány miatt. Ti mit reagáltok ezekre?
2021. szept. 17. 21:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
78%

Nem ugyanattól kapod, a világ egyik törvénye hogy a hülyék száma végtelen :) Vannak stabil bútordarabok, de mindig csatlakozik hozzájuk "erősítés" is.

A #4-es leírt pár sablonmondatot, de van még pár, "mi van rajtad / snapen valami / mit szólnál hozzá ha..." ja meg a ctrl-c levelezők akik megírnak előre egy gagyi szöveget mit hogy csinálnának és copy-paste ész nélkül küldik akit csak nőnek gondolnak.

2021. szept. 17. 22:21
 12/27 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudom. De ha kell egy kis vérfrissítés csak a kedvedért én is írok valami hülyeséget. :D
2021. szept. 17. 22:31
 13/27 anonim ***** válasza:
24%

Bocs, sokakat biztos megbántok most, de azt hiszem, aki a szexualitás menüben időt tölt, kérdést ír, hozzászól, privát üziket ír, annak tuti nincs rendben a nemi élete (az enyém sincs, ha rendben lenne, most nem írnám ezt ide).

Akár férfi, akár nő.

A férfiakat persze el tudom képzelni, keresnek valami izgalmasat, amire kiverhetik. De mit keresnek itt nők???

Őket nem hinném, hogy lázba hozza a sok kérdés sz.pásról, análról, mindenféle perverz hülyeségről...

2021. szept. 17. 22:34
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Engem is néztek már nőnek itt de nem értem miért. Rámír, hogy ismerkedne aztán mikor kérdezi hogy mikor dugtak engem utoljára akkor jelzem neki hogy a bot másik oldalán állok... És ezután sosem írnak többet.

Szóval meg tudom érteni az itteni csajokat. Frusztráló lehet az hogy a sok nyomi ezt az oldalt használja pecázni... Mondjuk megvan az oka is ennek csak ciki beismerni

2021. szept. 17. 22:39
 15/27 anonim ***** válasza:

Férfiként amúgy nem az lep meg, hogy próbálkoznak.

Azon viszont mindig ledöbbenek, amikor ilyen néz nőnek, hogy mennyire vér gáz szövegekkel próbálkoznak csajozni. De tényleg, kb 10 évesen nyomtam ilyen dumákat (nyilván nem a dugunk? típusra gondolok, hanem aki komolyan akar ismerkedni, és valami laza/kedves/vicceset akar írni... csak szánalmas az egész)

2021. szept. 17. 22:43
 16/27 anonim ***** válasza:
#13 Tovább megyek. Utóbbi idők kérdéseit elnézve, sajnos nem csak a nemi életünkkel lehet gond, hogy ezeket a marhaságokat olvassuk, és talán még válaszolunk is rájuk....Épp ma gondolkoztam ezen, mi történt velem hogy ezeket a kérdéseket olvasom. Annyira értelmetlenek vannak már újabban, hogy nagyon rossznak kell lennie valaminek körülöttünk, hogy még ez is jobb annál...
2021. szept. 17. 22:43
 17/27 anonim ***** válasza:
Én alapvetően szeretek szexről beszélni, így idegenekkel... De tényleg kiábrándító, hogy kommentelek párat és kapok vagy 40 üzenetet... Abból fele ugyan az... Fogja meg az az egy komment, érdekelje az, és be bemutatkozzon, hogy mi, épp nem akarom elképzelni, hogy ki ül a gép másik oldalán. 1-2 erelmeseel egyébként már találkoztam itt, de ritka.
2021. szept. 17. 22:44
 18/27 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért arra kíváncsi lennék, aki 40 üzenetet kap, az mennyit írogat ide. Én ha már minden nap kapok 1-2 üzenetet, akkor soknak számít. Sokszor napokig egyet sem kapok.
2021. szept. 17. 22:49
 19/27 anonim ***** válasza:
76%

18: néha hetekig semmit nem kapok.

De ha sikerül egy olyan hozzászólást írnom, amire kattannak, akkor jön egy tucat is

2021. szept. 17. 22:51
 20/27 anonim ***** válasza:
83%
Férfi vagyok és én is kapok ilyen szövegeket. Szerintem, nekik aztán tök mindegy, hogy kinek írnak... :D
2021. szept. 17. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!