Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nők is évek óta ugyanazoktól a pasiktól kapják itt gyakorin ugyanazokat a sablon dumákat bármely kérdésetekre vagy válaszotokra?
én is pasiként válaszolok: kaptam már én is farokképet, csak mert nem írtam oda a válaszom végére, hogy F (vagy neki már mindegy volt, csak valakinek megmutathassa a répáját 😁).
viszont! több olyan is volt, hogy több órát, napokat, heteket dumáltunk általános dolgokról, de ugyanúgy szexualitás témáról is (bár biztos volt közte magát csajnak kiadó búza is 🤷)
"Legjobb", mikor direkt kiírod, hogy nem kérsz privátot, erre rögtön kapsz 3-4et,hogy "DE MIÉRT NEM???"
Egyébként a 6-os kérdezte, hogy miért vesszük egy kalap alá a normálisakat a kreténekkel. Nos kedves 6-os,én azt se tudom milyen, ha gyk-s privát normális, nem kaptam még ilyen üzenetet, csak a szokásos itt felsoroltakat. És nem csak ebben a témakörben, képesek egyesek még a számítástechnikából is kihozni a szextémát.
Én sem írok nőkre, sem férfiakra. Akinek van kedve beszélni bármilyen témában az ír. Ha nagyon nem egyezik a világnézetünk akkor azt jelzem, de az esetek többségében férfiak írnak ismerkedési céllal.
Volt pár alkalom amikor nők írtak, de nem jellemző.
csak olyanra szoktam ráírni, akivel már a publikus térben a 10. oda-vissza választ adjuk.
szokott lenni különböző sikerem is (én azt is sikernek tartom, ha egy kellemeset beszélünk, elmélkedünk, kultúráltan vitázunk, nem csak azt, ha rögtön le is fektetem), igaz, még senkinek nem küldtem dick-pic-et pl, és nem is úgy szoktam kezdeni, hogy "szia ismerkedünk?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!