Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Incelek! Kötnétek egyességet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek! Kötnétek egyességet az ördöggel?

Figyelt kérdés

Az egyesség alapján megkaphatnátok bármelyik nőt,azt csinálhatnátok vele amit csak akartok.Bárkit választhatnátok.Viszont csak egyetlen egyszer.És ebben az esetben később soha de tényleg soha az életetekbe nem lehetne semmiféle érintkezésetek nővel.

Kihasználnátok ezt az adódó lehetőséget? Élnétek vele? Vagy elutasítanátok,mondván hogy majd egyszer csak összejön magától is?

2021. nov. 14. 17:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Én igen, bármikor, de sajnos nincs ilyen opció.
2021. nov. 14. 17:17
 2/11 Noren1989 ***** válasza:
27%
A legutóbbi kétharmadkor màr megtettük 😅😂
2021. nov. 14. 17:18
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Aki igent mondana, az menjen prostihoz. Ugyanaz, csak fizetsz és még utána is csinálhatod majd...
2021. nov. 14. 17:18
 4/11 anonim ***** válasza:
28%
Én igen, Erzsébet királyné trónját szeretném megkapni tőle.
2021. nov. 14. 17:28
 5/11 A kérdező kommentje:

De az egyesség csak a nőkre terjed ki...nem vagyonra meg trónra...úgyhogy esetleg Erzsébet királynét megkaphatnád:)

2021. nov. 14. 17:31
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
Erzsébet királyné a legendás Sissi volt például, de már meghalt, nem is szépen. Akire gondoltok, ő Erzsébet királynő.
2021. nov. 14. 17:34
 7/11 anonim ***** válasza:
30%
Kifelektetted a képletből a prostikat. Ha valaki ennyire elkeseredett lenne, az simán prostizna.
2021. nov. 14. 17:37
 8/11 A kérdező kommentje:

De az pénzbe kerül...szerinted egy vérbeli incel költene pénzt egy nőre?

2021. nov. 14. 17:40
 9/11 anonim ***** válasza:
41%
Tisztázzunk valamit. Incelnek lenni a lúzerség kimaxolása. Incel az aki még ahhoz is balf@$z hogy eljárjon prostikhoz. Ha egy ekkora balfék meg is kapná a lehetőséget arra hogy egy atomjó nővel lefeküdhet, szerinted mit tudna alakítani? Ahhoz hogy jó nőkkel dughass(a kérdésben erről van szó,érzelmek nélküli szexről, nem arról hogy barátnőt talál az illető) semmi más nem kell mint hogy legyen annyi lóvéd ami elég a hivatásosnak. Én is egy rakás szar vagyok pasiként a nők szemében de ettől még top nőkkel dughattam/dughatok mert megengedhetem magamnak. Tisztában kell lenni a saját lehetőségeinkkel és kihozni ezekből amit lehet. Annak semmi értelme hogy az incelek itt nyavajognak a gyakorin hogy jajj, szűzen fognak meghalni. Ha úgy lesz akkor meg is érdemlik.
2021. nov. 14. 18:04
 10/11 anonim ***** válasza:
19%

Kötnék, szálljanak már le rólam nem bírok ennyit kielégíteni. Vérfrissítés lesz hamarosan, unalmas már a sok régi

23F

Testépítő bajnok

2021. nov. 14. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!