Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarom a fájdalmat?
Sziasztok.
Szóval ez egy olyan kérdés, amiről eddig senkinek sem mertem igazán beszélni.
22 éves nő vagyok. Egy ideje nagyon durván szeretem a szexet. Szárazon anál, durván, érzéketlenül stb. Ilyenkor mindig sírni szoktam a fájdalomtól. Kétszer volt végbélrepedésem is emiatt, ami borzalmas volt. Ez akkor volt, amikor a férfi a pénisze mellet egx 2,5 cm-es dildot is betett. Mindit megfogadom, hogy soha többet, de aztán ha felizgulok, mindig erre vágyok.
Elélvezni is csak úgy tudok, ha durva anál van, közben pedig a csiklómat izgatom vagy én, vagy a partnerem. Mindig spriccelve megyek el.
Mivel erre vágyok, nem igazán találok magamnak komoly kapcsolatot. Csak 1-2 éjszakás kapcsolataim vannak, mert utána félek újra találkozni az illetővel a nekem okozott fájdalom miatt. Ez egy ördögi kör.
Mi okozhatja ezt?!
én férfi vagyok de ugyanilyen hasonló mazochista (és mellette szubmisszív) vágyakkal, nekem is voltak hasonló nehéz időszakaim, ahol túlzásba vittem, főleg olyan nőkkel akiknek nem volt rendes tapasztalatuk e téren, és olyat kértem tőlük ami komoly sérülést okozott, ők meg túl felelőtlenek voltak
A megoldást nekem az jelentette hogy elmentem egy profi dominához, aki odafigyelt rá h ne okozzon sérüléseket.. és ahogy szép lassan kiteljesedtem és csökkent a frusztráció, találtam egy barátnőt akivel kiélhettem a vágyaimat anélkül h baj lett volna..
Van egy csomó dolog ami sokkal jobban fáj mint ha a fenekedbe dugnak dolgokat, és cserébe nem okoz maradandó sérülést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!