Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem nedvesedek úgy, mint régen? A szex is fájdalmasabb.
Kb 17 évesen kezdtem el a szexuális életet, és akkoriban egy hosszabb smárolástól még a nadrágom is átázott. Nagyon élveztem a szexet is, hatalmasakat élveztem. Most vagyok 21 éves, persze szüneteltettem a párkapcsolatot, és később ugyanazzal a férfival nem élveztem annyira a szexet, pedig mindent az én kívánságom szerint tett, volt előjáték is, de már abszolút nem nedvesedek be a hosszabb smárolásra, sem a szopásra. Pedig nagyon is akarom a szexet, szeretem a partnert, oda vagyok a péniszéért is, tehát fejben nagyon is izgulok, és fel vagyok készülve, viszont én alul meg valamiért nem nedvesedek eléggé, és magát a szexet sem élvezem, mert fájdalmas.
Ez pár hónapja volt, most új partnerem van, és nagyon felizgultam az első együtt töltött alkalom során, aztán meg egyre azt érzem, hogy vele sem szeretem a szexet. Egyszerűen nem tudok rá nedvesedni, emiatt kellemetlen a szex. Nem értem az egészet, mert tényleg imádom a srácot, nagyon tetszik külsőre, nagyon figyelmes velem, hihetetlenül kedves, de még sem mennek úgy a dolgok az àgyban, ahogy kéne… lehetséges, hogy kiégtem a 4 év alatt? Mit változtassak magamon?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!