Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Villamosmérnökről milyen szakmára váltsak, ahol sok nő között dolgozhatok?
Maradj villamosmérnök, és helyezkedj el bármelyik olyan külföldi cég magyar leányvállalatánál, amelyiknél termelés folyik. Én is villamosmérnök vagyok, és láttam belűlről ilyen cégeket, hemzsegnek ott a fiatal lányok. Autóipari beszállítók, elektromos szerelvény gyártók (ahol én jártam), 15-35 éves lányok-nők vannak a szerelősorokon.
De a siker nem garantált, és ha csak megfektetni akarod ezeket a lányokat, esetleg az apjuk-bátyjuk megvár a kijáratnál. Ezek a gyárak tipikusan vidéki kistelepüléseken működnek, ahol a hírek hamar terjednek, a családok pedig összetartóak.
Nagyvállalat vezérigazgatója mellé titkárnőt keres. Az országos lapokban és az interneten hirdetnek: kiemelkedő fizetés, kafetéria, egészségpénztár, prémium, utazás. Követelmény: Nyelvtudás, gépírás, excel, word ismeret.
130 jelentkező, a HR-es képtelen feldolgozni a CV-ket. Mindenkinek válaszol, hogy az angol mellett a német is feltétel. Még mindig 46 jelentkező van. Újabb levél, hogy SAP ismeret is kell. Így már csak 6 nő marad. A HR-es megkéri a vezérigazgatót, hogy válasszon ő, a jelentkezők a folyosón várnak. Pár perc beszélgetés lenne. A vezér kinéz a folyosóra, majd visszacsukja az ajtót.
- A szőke nagymellű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!