Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Villamosmérnökről milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Villamosmérnökről milyen szakmára váltsak, ahol sok nő között dolgozhatok?

Figyelt kérdés
3 éve dolgozok villamosmérnökként, de nincs nő a cégnél. Szeretnék csinos lányok között dolgozni. Közgáz jó lehet?
2021. dec. 20. 10:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
53%
19 Szóval szerinted nincs diszkrimináció felvételnél kor,nem, külső alapján? Ha te azt tudnád... 😂
2021. dec. 20. 12:53
 22/26 A kérdező kommentje:
Tudnék mesélni...
2021. dec. 20. 13:06
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát édesem a fiatal jó nők vendéglátóznak vagy turisztikában vannak vagy már kint dologznak külföldön mint én :D Multiknál idősebb korosztályt keresnek. Fiatal nőket nem akarnak sehova se mert rettegnek h gyereket mernek vállalni majd és azt nevelni is akarják.
2021. dec. 20. 15:27
 24/26 anonim ***** válasza:
76%

Maradj villamosmérnök, és helyezkedj el bármelyik olyan külföldi cég magyar leányvállalatánál, amelyiknél termelés folyik. Én is villamosmérnök vagyok, és láttam belűlről ilyen cégeket, hemzsegnek ott a fiatal lányok. Autóipari beszállítók, elektromos szerelvény gyártók (ahol én jártam), 15-35 éves lányok-nők vannak a szerelősorokon.

De a siker nem garantált, és ha csak megfektetni akarod ezeket a lányokat, esetleg az apjuk-bátyjuk megvár a kijáratnál. Ezek a gyárak tipikusan vidéki kistelepüléseken működnek, ahol a hírek hamar terjednek, a családok pedig összetartóak.

2021. dec. 21. 07:08
 25/26 anonim ***** válasza:
51%

Nagyvállalat vezérigazgatója mellé titkárnőt keres. Az országos lapokban és az interneten hirdetnek: kiemelkedő fizetés, kafetéria, egészségpénztár, prémium, utazás. Követelmény: Nyelvtudás, gépírás, excel, word ismeret.

130 jelentkező, a HR-es képtelen feldolgozni a CV-ket. Mindenkinek válaszol, hogy az angol mellett a német is feltétel. Még mindig 46 jelentkező van. Újabb levél, hogy SAP ismeret is kell. Így már csak 6 nő marad. A HR-es megkéri a vezérigazgatót, hogy válasszon ő, a jelentkezők a folyosón várnak. Pár perc beszélgetés lenne. A vezér kinéz a folyosóra, majd visszacsukja az ajtót.

- A szőke nagymellű.

2021. dec. 21. 20:44
 26/26 anonim ***** válasza:
25 A történet teljesen igaz. :)
2021. dec. 22. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!