Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gépészmérnök, villamosmérnök, meg ilyesmik a legkevésbé szexi munkák?
A munka mitől szexi?
Szerintem sok ember nevében beszélhetek, ha azt mondom, hogy nem úgy szoktam ismerkedni, hogy először megkérdezem az illető foglalkozását
Számomra az ember vonzó. Hogy mivel keresi a kenyerét, számomra nem releváns
A felszines nőket leginkább a pénz érdekli.
A normális nőket meg nem érdekli sem a fizetés, sem a foglalkozás, és a kinézet sem annyira.
Amúgy én a Mentőknél, dolgozom. És amikor az egyenruhában vagyok sokkal több nő megnéz, mint civilben.:)
Üdv
24F
De miért ne számítana a foglalkozása, ha az jelentős szelete a személyiségének is?
Jó esetben az a szenvedélye és azon túl, hogy 10 órát dolgozik még munkán kívül is szívesen gondol, foglalkozik a szenvedélyével. Esetleg beszél is róla.
Én pl. akárki akármit mond, nem tudom elképzelni, hogy egy neurológus és pszichiáter orvosnő, összejön egy 8 általánost végzett targoncással.
És az emberek miről beszélnek egymásközt otthon, a kapcsolatban, ha nem a munkáról?
Egy orvosnak miért szinte mindig egy másik orvos, esetleg gyógyszerész, vagy diagnosztikai analitikus a felesége?
És abból következtetve, hogy a mérnöki szakok túlnyomórészén 95%-ban fiúk tanulnak, Ők nehezebben találnak párt, mert szerintem számít ez a közös pont.
Sőt a nőknél még szexkapcsolat esetében is számít, ettől eltekínteni akkor thdnak, ha a partner nagyon szexi külsőre...
Szerintem a kukás munka az egyik legfontosabb munka, mi lenne ha nem lennénk....
Lehet hogy koszos munka de, szerintem egy normális nő nem ezzel foglalkozik!
"A normális nőket meg nem érdekli sem a fizetés, sem a foglalkozás, és a kinézet sem annyira."
Egy normális nő nem fog egy rosszarcú, drogos, asszonyverő, idegbeteg, munkanélkülinek tetszelegni.
Egy normális nő igenis szereti, ha a pasinak van legalább átlagkeresete és nem (az anyjától) lopott cuccokból tartja fenn magát, hanem van állása, és egy normális nőnek számít, hogy a pasi adjon magára legalább annyit, hogy heti 2-3x megmosakodjon.
De ez csak az én véleményem.
Ettől még egy foglalkozás lehet izgató. Szex fantáziákban gyakori a tanár bácsi, egyenruhás állások (buszsofőr, katona, tűzoltó, sportoló, postás, kalauz), a hatalommal való visszaélésekről híres állások (tanár, ügyvéd, rendőr) .
BME? 😊
Hidd el, a gépészmérnöki fizetés szexi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!