Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Villamosmérnökről milyen szakmára váltsak, ahol sok nő között dolgozhatok?
Figyelt kérdés
3 éve dolgozok villamosmérnökként, de nincs nő a cégnél. Szeretnék csinos lányok között dolgozni. Közgáz jó lehet?2021. dec. 20. 10:53
11/26 anonim válasza:
Persze mindneki döntse el maga, hogy mit kezd az életével. De szerintem nem jó ha ennyire a p*na vezérli az életed. Válaszd a pénzt, biztos jól lehet keresni villamosmérnökként éás ha pénz van, nőzni is könnyebb.
12/26 anonim válasza:
Ezért feleslegesen váltasz szakmát. Ez is gyakoris legenda, hogy a céges bulik orgiákkal egyenlők.
13/26 anonim válasza:
10, Első körben kereskedelem marketing szakot jelölj vagy turizmus vendéglátást. Aztán majd ezeken belül lehet mozogni ilyen-olyan irányba.
14/26 anonim válasza:
Egy idő után megszokottá válik a nők dekoltázsa. Én napi szinten látok 10-15 különböző női dekoltázst mert több tucatnyi nővel dolgozom.
De az első pár napban még jópofa, utána zavaró amikor előttem hajolgat valamiért és szólok neki hogy gombolja már be mert lelátok a köldökéig, és nem vagyok erre kíváncsi.
Szóval csak ezért nem érdemes váltani
15/26 A kérdező kommentje:
Igen, jól keresek. A nőkkel sincs problémám. De valahogy szeretek sok nő közt lenni, flörtölni. Ezt nyilván gazdag villamosmérnökként nem tehetem meg. Heti 1 buli. De itt napi 8 órában vagy. Vagy gondoltam mellékesbe alapítani egy takarítócéget és oda sok fiatal muffot fölvenni.
2021. dec. 20. 11:18
16/26 A kérdező kommentje:
14-es te mit dolgozol? Miért zavar egy dekoltázs? Nyilván a villamosmérnöki szakmához bármikor vissza tudok térni, summa cum laude végeztem. Meg nem hiszem h elhajtanak, ha lesz mellé egy közgáz diplomám. Turizmus annyira nem érdekel.
2021. dec. 20. 11:20
17/26 anonim válasza:
11 én abszolút megértem a kérdezőt ha ez zavarja. Oké, van pénz, de ha nincsenek meg azok az ismerettségi körei akkor elég nehéz nőhöz jutni ilyen munka mellett. Dolgozzon ott ahol jól érzi magát. Gazdasági területen valóban jobbak a lejetőségek ha erre vágyik. Még 40 felett is huszas puncikat láthat ha megvan a karizmája. Szóval hajrá.
18/26 A kérdező kommentje:
Köszi 17es, igen, így van. A pénz nem minden. Huszas puncikat szeretnék. Mondjuk nálunk a HR-es kiscsaj kb a húszas éveiben van, kicsit duci. De már kétszer megvolt nekem. Az jó volt, de kéne még kihívás.
2021. dec. 20. 11:24
19/26 anonim válasza:
Sok munkáltató nem nézné jó szemmel, ha te a munkaidőd nagy részében flörtölgetnél vagy látványosan csak azért lennél ott. A másik pedig, ha van egy vállalkozásod, akkor meg nem érdemes fiatal nőkkel szórakoznod. Felvételnél nem utasíthatsz el valakit a kora miatt, 2: ha elkezded füzögetni az alattad lévőket, viszonylag hamar össze tudsz szedni egy feljelentést. Azért ez nem így működik.
20/26 A kérdező kommentje:
Nyilván nem 8 órában flörtölnék. De szülinapokon, meg cégeseken jól leitatnám őket. A vállalkozásomba meg azt vennék föl, akit akarok. Ilyen törvény nincs. Engem is küldtek már el, mert túl fiatal vagyok. És akkor? Elfogadtam.
2021. dec. 20. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!