Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Villamosmérnökről milyen szakmára váltsak, ahol sok nő között dolgozhatok?
Figyelt kérdés
3 éve dolgozok villamosmérnökként, de nincs nő a cégnél. Szeretnék csinos lányok között dolgozni. Közgáz jó lehet?2021. dec. 20. 10:53
1/26 A kérdező kommentje:
Meg céges bulikon, részeg nőkkel szexelni.
2021. dec. 20. 10:53
2/26 anonim válasza:
mindegy, csak gazdasági terület és multi cég legyen
4/26 anonim válasza:
Hát a legszexibb nő akivel eddig együtt dolgoztam az gépészmérnök volt a Knorr-Bremsenél.
5/26 anonim válasza:
Csak a nők miatt ne válts. Napi 8 órában kell csinálnod, nem biztos hogy megéri évi 1-2 buliért, ha nem szereted
6/26 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a rendes válaszokat. Nemcsak a buli, de sztem alapból jobb kedvvel mész be melózni mondjuk nyáron, ha tudod, hogy vagy 100 dekoltázst fogsz látni. Nem vagyok ennyire kiéhezve, de egyetem + ez a melóhely elég volt már, hogy mindenhol pasik vannak.
2021. dec. 20. 11:02
7/26 anonim válasza:
Nekem eddig még nem volt olyan munkahelyem, ahol igazán jó nők dolgoztak. Multiknál is inkább a 40-50 éves korosztály volt jellemző, elszórtan volt az épületben talán 10 20-30 éves nő.
8/26 anonim válasza:
Multi cégek lennének azok amire gondolsz csak ehhez kéne ám végzettség is. Kétlem hogy villamosmérnökökért kapkodnának a marketing részlegen.
9/26 A kérdező kommentje:
Akkor hol lehet a sok fiatal? Amúgy nem tudom ki pontoz le mindenkit, én zöld kezet nyomtam mindenkinek. Gondolom valami feminista nőszemély, akit zavar a kérdés XD
2021. dec. 20. 11:09
10/26 A kérdező kommentje:
8as: Villamosmérnöki után egy marketing szakot simán lenyomok. Azért kérdeztem, milyen szakot jelöljek most meg a jelentkezésnél?
2021. dec. 20. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!