Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a klasszikus sikeres, gazdag embereknek valószínűleg nagyobb farka is van?
Figyelt kérdés
Azért a fenti jelző, mert nem az ilyen csókos, zsivány, magyaros gazdagokra gondolok, mint m. lőrinc vagy hasonlók, hanem a tipikus magas, férfias, macsó bróker/ingatlanbefektető/mérnök-vállalkozó pali, aki tele van energiával, pozitivitással, emocionális erővel, dominanciával.
Nyilván ehhez társul erős szexuális kisugárzás is. Nő kollégákkal flörtölés, bratyizás a HR főosztályvezető csajjal vagy privát meeting a női pénzügyi osztályvezetővel.
Meg ahogy a főnökre néznek:
Nem tudom elhinni, hogy az ilyen pasiknak kicsi lenne a pélója.
2021. dec. 16. 20:00
21/22 anonim válasza:
Miért lenne emberfüggő a farokméret?
A sikeres embereknél szokták pont mondani, hogy a pénzével és a hatalmával kompenzálja a szexuális adottságait.
22/22 anonim válasza:
Van egy volt osztálytársam. Sikeres vezető, jó nagy farka van, magabiztos is. Viszont csak 160 cm magas. Le se sz*rják a lányok. Gyors elvette az első csaját. Én 183 cm vagyok, 14 cm-es farokkal. Nem dicsekedésből, de sokkal több csajom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!