Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz, hogy a klasszikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a klasszikus sikeres, gazdag embereknek valószínűleg nagyobb farka is van?

Figyelt kérdés

Azért a fenti jelző, mert nem az ilyen csókos, zsivány, magyaros gazdagokra gondolok, mint m. lőrinc vagy hasonlók, hanem a tipikus magas, férfias, macsó bróker/ingatlanbefektető/mérnök-vállalkozó pali, aki tele van energiával, pozitivitással, emocionális erővel, dominanciával.

Nyilván ehhez társul erős szexuális kisugárzás is. Nő kollégákkal flörtölés, bratyizás a HR főosztályvezető csajjal vagy privát meeting a női pénzügyi osztályvezetővel.

[link]

[link]

Meg ahogy a főnökre néznek:

[link]

Nem tudom elhinni, hogy az ilyen pasiknak kicsi lenne a pélója.

2021. dec. 16. 20:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg (haj) lófarok. :)
2021. dec. 16. 21:27
 12/22 anonim ***** válasza:
67%

A barátomnak van felcsatolható, hogy tudja verni, amikor a fenekébe élvezek.

18L

2021. dec. 16. 21:31
 13/22 anonim ***** válasza:
91%
Még mindig fura a válaszod. De egészségetekre.
2021. dec. 16. 21:33
 14/22 anonim ***** válasza:
88%
Köszönjük szépen!
2021. dec. 16. 21:58
 15/22 anonim ***** válasza:
94%

Nah jó, próbálom felérni ésszel, se segíts ki kérlek, mert nem megy.

Hogyan van neked nagy farkad nő létedre, és hogyan élvezel te belé?

A felcsatolhatón nem vagyok fennakadva, manapság egyre többen játszanak ilyet, meg a nők is egyre dominánsabbak a szexualitás terén. De valahogy nem áll össze a kép. Segíts :)

2021. dec. 16. 22:04
 16/22 anonim ***** válasza:
91%
Sehogy :D hülyéskedek. Direkt úgy írtam, hogy szürreális legyen.
2021. dec. 16. 22:12
 17/22 anonim ***** válasza:
91%
ok
2021. dec. 16. 22:15
 18/22 anonim ***** válasza:

No wazze' belinkeltél három beállított fotót amin órákig dolgoztak a műteremben 😂 Figy' haver s azt tudtad, hogy akinek nagy bicója van annak a stukerréből sosem fogy ki a lőszer és nem kell újratöltetnie sem? 😂

Ja és lemérted az összes vezetői beosztásban dolgozó ember pélóméretét? 😂 A kisugárzásuk miatt buknak rájuk a nők vagy mert előnyt remélnek tőlük max. ennyi igazság van benne hogy a főnökök miért "népszerűek".

2021. dec. 16. 22:21
 19/22 anonim ***** válasza:
87%

Sikeres, gazdag párom 11-2 cm

Átlagos exem: 16-7cm

2021. dec. 16. 22:43
 20/22 anonim ***** válasza:
A válasz nagyon egyszerű: nem attól öntudatos, nem azért van erőt sugárzó fellépése, mert nagy a farka, ugyanis a munkájában, amiben sikeres, nem a farkát használja, hanem az eszét. És a nők az okos, sikeres, ezért (is) önbizalommal teli pasikat vonzónak találják. Nem is értem, hogyan képzelted, hogy a farokméret vonzaná a nőket, talán röntgenszeműek? Egyébként pedig akihez vonzódnak, attól olvadnak, ami sokkal többet számít, mint a nagy fasz! (Ne kérdezd meg, honnan tudom!)
2021. dec. 17. 07:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!