Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan 30+os férfi aki kapcsolatban kívánja mindennap a sexet? Akár reggel és este is?
Figyelt kérdés
2021. dec. 7. 10:08
11/25 Lazy Lover válasza:
Miért ne lenne?? Csak rossz helyen keresgélsz
12/25 anonim válasza:
Én 40+ ként is! Sajnos nincs kivel! Jó lenne egy lány aki meg akarna ismerni! Volt egy csaj akivel reggel 8.-tól, du. 4.-ig szexeltünk! Valaki esetleg?
13/25 anonim válasza:
4. Az én pasim is ilyen. Mikor ismerkedtünk mondtam neki hogy én szeretem a napi több szexet. Erre ő hogy milyen jó ő is ilyen.
Persze...
Örülök ha heti kétheti 1szex van.
15/25 anonim válasza:
13. akkor mit szólsz ahhoz amit írtam? 12. voltam.
16/25 anonim válasza:
15# Kicsit elkéstél, a neoprüdéria és az érzékenyítés korában már nincs helye az efféle nyílt szexuális ajánlattételeknek.
17/25 anonim válasza:
Én csak úgy szeretem, ha mindig más nővel vagyok. Ugyanazt nem szeretem többször
18/25 anonim válasza:
Na, egy pillanat:
ha egy nő olyan, hogy vele csak heti 1-szer van szex, akkor a férfi minden nap vágyni fog rá.
Akkor is, ha nem menne neki minden nap.
Ez ilyen egyszerű.
19/25 anonim válasza:
13#
A napi több szex tudod hol működik?A hollywoodi filmekben.
Egy átlagos ember élete nem olyan beosztasú, hogy rendszeresen naponta többször legyen lehetősége szexelni, és azt mindig 100% ban kívánja is.
Azt elhiszem hogy legjobb esetben van olyan nap a hónapban,amikor 2,3 szor megtörténik,de hogy mindennap!Az ki van csukva!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!