Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan 30+os férfi aki kapcsolatban kívánja mindennap a sexet? Akár reggel és este is?
Figyelt kérdés
2021. dec. 7. 10:08
2/25 anonim válasza:
Van igen.
De miért szeretnéd ezt tudni,kifejtenéd?
4/25 A kérdező kommentje:
Azért, mert eddig csak azt hallottam ilyen meg olyan nagy menő vagyok az ágyba, jöhet reggel, este, délután akármikor.
Mikor meg kifognak egy tényleg ilyen csajt panaszkodnak, hogy nem bírják az iramot...
2021. dec. 7. 10:20
5/25 anonim válasza:
Eleinte igen, de később már nem. 2-3 naponta elég lenne, de a köztes napokon mást, pl összebújni, masszírozni, simogatni.
6/25 Mrcock válasza:
A partneren is sok múlik de igen!
7/25 anonim válasza:
Így már értem. Köszönöm a válaszod kérdező! Gondolom hogy ezek szerint belefutottál egy ilyen szituba… #2 voltam.
8/25 anonim válasza:
Én nagyon igényelnem.
Csak nem kalapom meg.
Nekem a napi 3-4 is jöhetne. Volt ilyen nők pár éve, semmi probléma nem volt az potenciálommal.
9/25 A kérdező kommentje:
Nincs semmi bajom a heti 1-2-3sexel sem.
De számomra kiábrándító, hogy valaki fényezi magát, mikor meg teljesíteni kell nem bírja... Akkor inkább mondja azt, hogy én egy héten 3x bírom csak.
2021. dec. 7. 10:47
10/25 anonim válasza:
Kérdező, hány éves vagy? Most csodálkozol rá arra, hogy vannak emberek, akik többnek szeretnének látszani, mint amik? Akkor bizony sok meglepetés fog még érni életed során...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!