Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már annyira nincs szexelni valakinek a párjával, hogy dugás közben eszébe jut a reggel vásárolt Túró Rudi, ami a hűtőben van, akkor annak a kapcsolatnak vége?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 29. 10:39
1/8 anonim válasza:
Nem. Ez a kapcsolat csak most kezdődött el igazán. :D
2/8 MagnumOpusOfAnger válasza:
Ne aggódj, a Túró Rudi csak rád vár.
3/8 anonim válasza:
Ha unod a szexet, dobjatok fel valamivel :)
4/8 anonim válasza:
Én szex után szoktam megéhezni, nem közbe..
5/8 anonim válasza:
Tartsatok egy hét szünetet, utána akár meg is romolhat a rudi a hűtőben. Azután a rudiról is az fog eszedbe jutni hogy be kénne kenni egy kis csokival a cerkát és lenyalatni / lenyalni róla.
6/8 mantis religiosa válasza:
Boldogítsd a Rudival magad, aztán keress valaki mást.
7/8 anonim válasza:
Az én kapcsolatomnak vége lett, amikor bevásároltam gondolatban szex közben.Utána 1 napi gondolkodás után arra jutottam, hogy ennek vége, ha már semmi vágyat nem érzek a közelében.Jó döntés volt.
8/8 anonim válasza:
A kapcsolatodért te vagy a felelős, nem a túrórudi. Ha neked egy túrórudiról is a kapcsolat vége jut eszedbe, akkor beszéld meg ezt a pároddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!