Jelent valamit a terhesség vége fele hogy néha el kezdtem méh összehúzódásokat érezni és rózsaszín lett a wc papír ma reggel?
35. hétbe lépek. Tegnap voltam amúgy nődokinál és a méhszájam zárt volt, baba is rendben volt az uh vizsgálat alapján.
Ma reggel enyhe mensis érzésem volt meg rózsaszín lett a wc-papír törlésnél és néha érzek enyhe méh húzódásokat és néha nagyon enyhe szurkálást is, kb. mint mielőtt megjön a menstruáció.
Mensis érzés mostanában máskor is előfordult már leginkább reggel felkelésnél, de nem mindig és nem erősen.
Jelent valamit, hogy elkezdődik lassan valami (ha igen mi) vagy pedig csak véletlen ez az egész és természetes?
Másfél hete nekem is volt ilyen de az csak tágulásos vérzés lehet ha csak pecseteles. Az normális lehet a vége fele. Ha nem görcsölsz és nincs nagyobb mennyiségű vérzés akkor Valszeg elkezd kinyílni a mehszaj. Nekem ezt mondta a dokim. De hívd fel a tiedet. Remelem neked is ezt fogja mondani. Mi meg együtt vagyunk azota is. Ha mondjuk görcs van akkor nst-re fognak Valszeg tenni h lássak mi a helyzet odabent és csinálnak egy Uh-t is.
38hkm
38. héten nekem is volt este rózsaszínes folyás, bementem a kórházba, kiderült, h szivárog a magzatvíz is. Másnap már meglett a baba :) Egyébként aznap reggel voltam dokinál, akkor még nem volt semmi jele, h este szülök...
Remélem, azóta bementél megnézetni magad és minden rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!