Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Van olyan, aki annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van olyan, aki annyira szeret orálozni, hogy amikor nincs éppen kapcsolatban, olyankor is kell neki a hiánypótlás, amolyan alkalmi orál keretein belül?

Figyelt kérdés
Én sajnos ismertem olyan lányt is, aki igazi függő volt és a pasija mellett is csinálta mindenkinek.

2021. dec. 1. 12:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
69%
Na jólvan akkor ha te gyengébbnek születtél akkor csupán evolúciós késztetésből miért nem ölünk meg? Terhére vagy a társadalomnak és erős egyedeket se tudsz létrehozni (ha egyáltalán tudnál szerezni nőt). Ezek alapján akkor szerintem örüljél, hogy hagyunk élni haver.
2021. dec. 1. 18:45
 62/77 anonim ***** válasza:
0%
Én nem épp vagyok gyenge barátom, még látatlanban is kihívlak szkanderre xD De egy kicsit ha mélyebben megnézed ezt az egyenjogúság dolgot, még most a feminizmusban is smafu, most még nem is beszélek fejletlen országokról, ázsia nagy része egyebek, ahol a nő kutya. Mióta az eszemet tudom ez az egyenlőtlenség zavar. Abban már nem vagyok egész biztos hogy ez a tévképzetem-e, több lány szerint azért nem olyan drasztikus, de azt érzem hogy csak elnyomják, vagy elfojtják azt az érzést hogy a fizikumoknál fogva kevésbé versenyképesek, oké hogy tudnak csábítani egyebek de basszus mi más tehetnének. Csak gondoljon bele minden férfi melyik nőtől féltek? Melyik nőt veszitek komolyan abban az esetben amikor fizikai érdekérvényesítésig fajul? Mert fajul addig. Mi folyik keleten? Nem mintha itt nem az menne burkoltabban..
2021. dec. 1. 18:57
 63/77 anonim ***** válasza:
86%

en naponta minimum 7szer cumizok!

igaz en k@rva vagyok!

akiknek ez derogal,vagy nem tetszik? le se sza...m!!!

40N

2021. dec. 2. 09:50
 64/77 A kérdező kommentje:

Hogy lett egy egyszerű cumiból, női egyenjogúság a téma most komolyan? :D Mi van veletek? :D És ezeknek a nőknek, akiknek itt kell magyarázkodniuk, nincs problémájuk mi? :D Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy nagy a baj! :)

Az a baj amúgy ezzel a feminizmussal is, hogy csak a jóból akarjátok kivenni a résztek, a piszkos munka maradhat a faszikra, pont mint néhány etnikum... :) Én hiszek abban, hogy minden ember egyenlő, de sajnos rohadtul nem ebbe az irányba tart a világ. fordított kompenzálás megy folyton és a semmire kezdünk el pirospontokat osztani mindig a sértett feleknek, ebben hol van az igazság vagy az egyenlőség? Csak azért mert valamilyennek születsz azért nem bánthat senki, de nem is érdemelsz érte dícséretet! Az adottságok önmagukban nem érnek semmit, ez kb olyan, mintha arra lennék büszke, hogy 25 cm, pedig csak kaptam nem tettem érte egy téglát sem odébb. Na és a másik része, hogy az sosem baj, elégedett vagy, büszke és boldog, amiért elérsz valamit, persze ha tényleg te érted el önerőből és valóban van mögötte teljesítmény, de sose verd rá magad, mert ez rohadt nagy különbség. Ha valakinek komolyan az a legnagyobb erénye az életben, hogy "szép" meg kapós a sok sminktől, műtétektől és push up cuccoktól, akkor ott már tényleg nincs remény, de sajnos ez az insta világ erről szól. Koronázzunk meg minden agyhalottat, mert képes magáról készjteni egy fotót! :) Az pedig tény, hogy férfiként nehezebb szexpartnert találni, mint nőként, viszont, ha már komoly kapcsolatra fordítjuk át, akkor rögtön kiegyenljtődik a helyzet.Másképp vagyunk összerakva. A lényeg, hogy könnyű jól lakott ként, éhes emberek közt versenyezni azon, hogy ki utasítja vissza az ételt. :) engem nem zavar, ha szépnek tartjátok magatok, én is jó pasinak tartom magam mellesleg, de ki nem szarja le? :) Pont azzal van baj, ha ezt mondogatnod és bizonygatnod kell. Az meg mint mondtam a legnagyobb baj, ha ez minden, amit fel tudsz mutatni... Ja és a félreértések elkerülése végett, ezt a férfiakra ugyanúgy érvényesnek tartom, szart sem ér a külső, a pénz meg a telefon, amit vettél ha egy nulla a személyiséged. De amúgy meg teszek rá, keressék egymás társaságát az ilyen agyatlan robotok, csak engem hagyjanak békén puszi :)

2021. dec. 2. 11:25
 65/77 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező buta vagy mint a tök. Az értékelés: 0%

Aztán max itt puszilkózol szerintem :D

2021. dec. 2. 20:53
 66/77 A kérdező kommentje:
Ennyit tudsz hozzá fűzni, te agyrák? Pusztulj ki a fajtáddal együtt, csak elszjvjátok előlünk a levegőt.
2021. dec. 2. 22:51
 67/77 anonim ***** válasza:
100%

kerdezo!

aztan melyik "fajtadra" gondoltal?!

2021. dec. 3. 02:00
 68/77 anonim ***** válasza:
:DD Szerintem maga sem tudja mire gondolt
2021. dec. 3. 03:39
 69/77 anonim ***** válasza:
74%
Beteg az elméd.
2021. dec. 3. 04:37
 70/77 anonim ***** válasza:
46%
Jeletsétek!⚠️
2021. dec. 3. 04:45
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!