Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van olyan, aki annyira szeret orálozni, hogy amikor nincs éppen kapcsolatban, olyankor is kell neki a hiánypótlás, amolyan alkalmi orál keretein belül?
en naponta minimum 7szer cumizok!
igaz en k@rva vagyok!
akiknek ez derogal,vagy nem tetszik? le se sza...m!!!
40N
Hogy lett egy egyszerű cumiból, női egyenjogúság a téma most komolyan? :D Mi van veletek? :D És ezeknek a nőknek, akiknek itt kell magyarázkodniuk, nincs problémájuk mi? :D Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy nagy a baj! :)
Az a baj amúgy ezzel a feminizmussal is, hogy csak a jóból akarjátok kivenni a résztek, a piszkos munka maradhat a faszikra, pont mint néhány etnikum... :) Én hiszek abban, hogy minden ember egyenlő, de sajnos rohadtul nem ebbe az irányba tart a világ. fordított kompenzálás megy folyton és a semmire kezdünk el pirospontokat osztani mindig a sértett feleknek, ebben hol van az igazság vagy az egyenlőség? Csak azért mert valamilyennek születsz azért nem bánthat senki, de nem is érdemelsz érte dícséretet! Az adottságok önmagukban nem érnek semmit, ez kb olyan, mintha arra lennék büszke, hogy 25 cm, pedig csak kaptam nem tettem érte egy téglát sem odébb. Na és a másik része, hogy az sosem baj, elégedett vagy, büszke és boldog, amiért elérsz valamit, persze ha tényleg te érted el önerőből és valóban van mögötte teljesítmény, de sose verd rá magad, mert ez rohadt nagy különbség. Ha valakinek komolyan az a legnagyobb erénye az életben, hogy "szép" meg kapós a sok sminktől, műtétektől és push up cuccoktól, akkor ott már tényleg nincs remény, de sajnos ez az insta világ erről szól. Koronázzunk meg minden agyhalottat, mert képes magáról készjteni egy fotót! :) Az pedig tény, hogy férfiként nehezebb szexpartnert találni, mint nőként, viszont, ha már komoly kapcsolatra fordítjuk át, akkor rögtön kiegyenljtődik a helyzet.Másképp vagyunk összerakva. A lényeg, hogy könnyű jól lakott ként, éhes emberek közt versenyezni azon, hogy ki utasítja vissza az ételt. :) engem nem zavar, ha szépnek tartjátok magatok, én is jó pasinak tartom magam mellesleg, de ki nem szarja le? :) Pont azzal van baj, ha ezt mondogatnod és bizonygatnod kell. Az meg mint mondtam a legnagyobb baj, ha ez minden, amit fel tudsz mutatni... Ja és a félreértések elkerülése végett, ezt a férfiakra ugyanúgy érvényesnek tartom, szart sem ér a külső, a pénz meg a telefon, amit vettél ha egy nulla a személyiséged. De amúgy meg teszek rá, keressék egymás társaságát az ilyen agyatlan robotok, csak engem hagyjanak békén puszi :)
Kérdező buta vagy mint a tök. Az értékelés: 0%
Aztán max itt puszilkózol szerintem :D
kerdezo!
aztan melyik "fajtadra" gondoltal?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!