Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van olyan, aki annyira szeret orálozni, hogy amikor nincs éppen kapcsolatban, olyankor is kell neki a hiánypótlás, amolyan alkalmi orál keretein belül?
Figyelt kérdés
Én sajnos ismertem olyan lányt is, aki igazi függő volt és a pasija mellett is csinálta mindenkinek.2021. dec. 1. 12:20
11/77 anonim válasza:
Más lehetőség? Mint a gyakorin partnerkereső álkérdéseket kiírni? Ugyan már!
12/77 anonim válasza:
8-as. Kicsikém nekem nőként nem kell kamu kérdéseket írnom, h felszedjek egy pasit. Egyszerűen írok pár üzenetet és egy ujjamra legalább 4 pasi jutna aki bármit meg tenne nekem :D
13/77 anonim válasza:
12#-es jó bőr lehetsz :-) ragadozó milf vagy?
14/77 anonim válasza:
Nem vagyok milf. 24 vagyok csak :D
16/77 anonim válasza:
a hozzászólásod alapján 35 körüli predator lady-nek véltelek, megleptél a fiatal koroddal, a magabiztosságod tévesztett meg
17/77 anonim válasza:
#12 Azok az üzenetek gondolom a rosszlanyokon vannak :D
Mert 10 ujjadra az 40 krapi, és 40 krapi aki bármit megtesz azt vagy a rosszlanyokon éred el, vagy olyan vagy az életben mint a vadlovaknál a kanca, hogy odatolja a farát minden csődörhöz mikor rájön a b..xD
18/77 anonim válasza:
Annyi hogy az a negyven utána köszönés nélkül hajt el, tehát egy igazi értékes kapcsolathot kicsit több kell mint nőnek születni :D
19/77 anonim válasza:
Csak orálra nem fogok befogni valakit, hogy csak végre csinálhassam lol
Ha szingli vagyok és van olyan szimpatikus pasi, akkor vele szexelni is akarok. Emellett én nagyon szeretem az orált, tehát az is hiányzik ilyenkor és jól esik csinálni. De csak úgy random nem szopkodok le mindenkit mert hiányzik..
20/77 anonim válasza:
Persze azért mert mindenki meg akarja dugni és a csillagokat is lehazudják neki az égről már el is hiszi hogy ő a világ közepe 🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!