Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van olyan, aki annyira szeret orálozni, hogy
amikor nincs éppen kapcsolatban, olyankor is kell neki a
hiánypótlás, amolyan alkalmi orál keretein belül?
Nem tudom tudják-e a nők, hogy csak és kizárólag szexre megy egy férfi először, és semmi sem szent az ügy érdekében, ellenben a nők csak azzal fekszenek le akivel többet is akarnak mint szex. Na most ezt eltúloztam mindkét félről de csak egy kicsit xD
Szóval mindkét félnél 90 %-ra és 90 %-ban(vagy 90 százalékosan) igaz a kijelentés. És ez márpedig így van.
Ezért hazudik a férfi, mert muszáj, ha szexelni akar, erre a férfi már egész fiatalon úgy 14-15 évesen rájön hogy meg kell ígérnie hogy csak őt szereti stb. A nők úgy 25 évesen kezdik kapizsgálni hogy ez így van, de általában egy életet is végigáltatják magukat hogy talán mégsincs így. De sajnos így van, és erről senki sem tehet. Evolúció. Mert a nők biztonságban szeretnék nevelni az utódaikat, a férfiak pedig gondoskodni kellő számú születésről.
2021. dec. 1. 13:37
#17-es nem kell irigykedni kicsikém. Tehát ha egy nő kelletős a férfiaknak akkor már csak is k*rva lehet és tuti mindegyikkel össze fekszik. Értelek. Menj inkább matyizzál a bébirépaddal ha már eszed nem sok van. Vagy szeretnéd pár üzenetemet megkapni? Szegény kisfiú. Adok neked párat ne aggódj :(((
2021. dec. 1. 13:56
#22 Igazad van mi már váltottunk üzenetet mégsem akarlak bottal sem megpiszkálni xD Hol van a 4 kani ujjanként? Vagy folyásod van és ezért nem megy most?
2021. dec. 1. 14:20
Nincs bébirépám lehet hogy egy mélytorkos tetszene, de az én cölöpöm szent, és nem kerülhet be minden jött ment qrvinca szájába bocsi.
2021. dec. 1. 14:22
Jajj de kis aranyos hogy magára vette hogy k.rva 😀
2021. dec. 1. 14:26
Lol hogy kiakadt itt a sok frusztrált pasi, hogy annak a csajnak könnyű szexhez jutni:D jópofák vagytok
2021. dec. 1. 14:35
27/77 A kérdező kommentje:
Amikor egy k*rva veri magát rá, hogy milyen kapós az rohadt nagy szimpátitát vált ki mindenkiből, pedig ez kb akkora teljesítmény, mint levegőt venni. ellenben az én kérdésem egyből nagyobb lázadást szít, mint a rasszizmus. Beteg egy világ ez.
Nem kell bizonygatnom nektek semmit se. Sül rólatok a harag h ha egy nő simán kap szexet amíg a férfiaknak küzdenie kell érte akkor máris minden nő k*rva. Ez a ti szegénységi bizonyitványotok nem az enyém :D Ettől még nem cuppant le titeket senki se. Nem veszek magamra semmit se. Imádom a kisfiúk haragját ahogy tűzet okádnak sértetségükben 😆😆 kérdező. Nem kértem a szimpátiádból. De itt se fog más nő se. Nah puszika
2021. dec. 1. 15:02
29/77 A kérdező kommentje:
Ha kiállítunk egy nőt, meg egy férfit az utcára, kb egyforma adottságokkal, legyen mindkettő ápolt, jó megjelenésű, ne induljon senki sem mínuszból! Na vajon ki fog több partnert kapni a versenyben? Szóval megismétlem, az, hogy ha te 60 kukit lecuppantasz egy nap az nem teljesítmény! Felőlem lehetsz te erre büszke, ez viszont a pont a te szegénység bizonyítványod. Én lennék rád irigy vagy dühös? Én csak nem értem a világot, hogy míg én felteszek egy ártatlan kérdés, kb egyből perbe fognak, addig egy ilyet, mint te ünnepelnek a bolondok. Manapság sajnos a tehetségtelenség a semmi produkció a prioritás. Nagyon buta vagy, ha te büszke vagy magadra, na szép napot! :)
IGEN! szerencsere kapcsolatban vagyok jelenleg szoval barmikor enyhithetek a vagyaimon:)
2021. dec. 1. 16:00
További kérdések: