Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van olyan, aki annyira szeret orálozni, hogy amikor nincs éppen kapcsolatban, olyankor is kell neki a hiánypótlás, amolyan alkalmi orál keretein belül?
#29: Neked valami nagyon félrement. Az illető hölgy egy szóval se mondta, hogy 60pasit szopkod szabadidejében, csak azt, hogy HA AKARNA, akkor tudna szerezni magának minden ujjára 4-et seperc alatt.
Azt se tudom honnan szedted, hogy ez valamiféle dicsekvés lenne vagy amire büszke:D ez csak egy tény. A ti egotok az, ami kifordítja és azonnal mindig valami negatívat láttok bele ezekbe. Pl én is rengetegszer tapasztaltam itt az oldalon, hogy ha leírom, hogy szép vagyok, akkor minden pasi jön fröcsögni hogy mekkora beképzelt egoista szutyok vagyok. Lol. Közben mi csak tényeket írunk le, semmi többet, nem hencegésből, hanem a kérdéshez kapcsolódóan. A ti frusztrációtok és önbizalomhiányotok viszont nem tud megtűrni semmi hasonlót. Ez pedig szerintem nagyon gáz és így sose lesz csajotok vagy ha igen, azért is vért kell majd izzadnotok..
Mellesleg undorítónak tartom ezt a hímsoviniszta dumát, miszerint ha egy nő sikeres az ismerkedésben, az egy krva, ha egy férfi sikeres, az meg mekkora tehetség meg teljesítmény:D vicc🤡
#32 A te ujjadra hány jut? (Ha akarnád)
Én amúgy nem vagyok iligy. Amelyik nő lefekszik a krapival az a krapi elnyerte egy életre a nőt, mert a nő olyannal fekszik le akivel többet is akar. Kivéve a qrvincákat de abba nem megyek most bele. Viszont a 40 krapiból(nem 60) kivéve ha a lábujjait is számolja akkor viszont 80 krapiból lehet hogy egy sem akarna vele többet mint szex. A férfinak egy numera nem sokat jelent, másnapra el is felejti xD Tehát ez is csak egy tény, nem kell megsértődni.
Szóval lehet vért izzad a krapi mire egy..de az az egy még mindig több mint a 40 vagy 80ból egy sem mert csak egy gyors ürítésre ment mind. Tehát ürítésre mit használunk még?
Na de befejeztem xD
#33: Ki beszélt itt kapcsolatról hm? És ha beszélnénk is, mégis melyik világban élsz, hogy szerinted a pasik csak dugni akarnak, a nők meg csak kapcsolatot?Ja és szerinted aki kapcsolaton kívül szexel, az krva?
Olyan primitív vagy, hogy az már nekem fáj...
Az én párom imád szopni.
Sokszor csak úgy is nekiesik, hogy tudja, nem lesz folytatása...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!