Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Van olyan, aki annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van olyan, aki annyira szeret orálozni, hogy amikor nincs éppen kapcsolatban, olyankor is kell neki a hiánypótlás, amolyan alkalmi orál keretein belül?

Figyelt kérdés
Én sajnos ismertem olyan lányt is, aki igazi függő volt és a pasija mellett is csinálta mindenkinek.

2021. dec. 1. 12:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
16%
Egy puncimágnes vagyok 😂
2021. dec. 1. 18:07
 52/77 anonim ***** válasza:
0%
Viccet félretéve a probléma valós. Mármint a nemek közötti evolúciós probléma. Igazából nem volt probléma ez csak modern korunkra vált azzá, de nem kicsit..van hova fejlődni, nézzétek meg mennyi válás és vita van. Aférfiak elfojtják az ösztöneiket egy segget nem mernek megnézni ha ott a barátnő
2021. dec. 1. 18:11
 53/77 anonim ***** válasza:
85%
#28-as vagyok. Látod itt van az oka miért nem kellesz senkinek. A nőkkel úgy bánsz mint egy kutyával. Szidod őket, ocsárolod és olyan dolgokat mondassz amivel úgy gondolod a női nemet meg lehet sérteni. De csak a harag sül rólad a sikertelenséged miatt. Plusz még simán meg is dugnál minket holott nemrég azt írtad a kis bébirépádat nem is raknád belém. Szánalmas vagy :D Többre tartom magam énis meg a 32-es is annál h ilyen kisfiúkkal dumálgassunk. A mi önbizalmunkat nem fogod te elnyomni :D Csak jót nevetünk rajtatok
2021. dec. 1. 18:16
 54/77 anonim ***** válasza:
20%
Na látod ebben egyetértünk, a nemek közti evolúciós probléma valós: férfiak elmaradottak. Nem tudom hogyan lehetne felzárkóztatni őket, de ez a mostani állapot nem lesz sokáig fenntartható, mivel a nők nem fogják elnézni a férfiaknak azt, amilyenek. Márpedig ha nem nézzük el, csökken a népesség. A férfiak meg ki tudja a frusztrációtól vezérelve miket fognak művelni.
2021. dec. 1. 18:17
 55/77 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek, az elmúlt 11 évben szerintem egy kezemen megtudom számolni hány nap maradt ki amikor nem oráloztam a férjemnek.
2021. dec. 1. 18:19
 56/77 anonim ***** válasza:
81%
#53: én remeküls szórakozom. Az a legszebb hogy gondolom fel se tűnik neki mekkora bohóc. De a nap végén....ott lesz egyedül a markával, aztán gondolhat majd ránk;) mert ennyi jut neki maximum
2021. dec. 1. 18:19
 57/77 anonim ***** válasza:
75%
A nőknek ez nem nagy dolog hogy minden ujjukra van..már ebbe születtek, ez a standard..ez csak férfi szemmel irigyrésleméltó. A nőknek nincs kevesebb gondjuk az életben mint a férfiaknak, ez csak látszat. Nem így működik ez, mint ahogyan felületesen elképzeljük, nagyon nem. Majd ha hajlandóak leszünk a látszatokból felébredni akkor lesz esély valami fejlődésre, addig nem. Min vitatkozunk most? Egós látszatproblémáinkon vitázunk, egy ember nem csak testből áll, sokkal inkább egy gondolatvilágból.
2021. dec. 1. 18:20
 58/77 anonim ***** válasza:
76%
Még látszat szerint sincs kevesebb gondja a nőknek. Ami azt illeti, egyértelműen sokkal több gondunk van ebben a világban, mint a férfiaknak:D na mindegy..
2021. dec. 1. 18:24
 59/77 anonim ***** válasza:
100%
És akkor most legyünk incelek vagy csonkítsuk meg magunkat, vagy utáljuk magunkat csak mert puncink van??? Ki mondta nektek h ne legyetek olyan helyesek, magabiztosak h ne jusson nektek legalább 4 nő egy ujjatokra?
2021. dec. 1. 18:27
 60/77 anonim ***** válasza:
100%
Épp ez az erről beszélek..és igen sokan nem értenek egyet még annál is többen de biztos vagyok benne, a legnagyobb hátrány gyengébbnek születni, és a végső szót a fizika mondja meg a fizikum, egy ilyen világban élünk. Most jöhet valaki hogy ésszel ez meg az, a vezetők 99 %-a férfi, az egyenjogúságról csak álmodhatnak nők. Ha nő lennék ezzel az eszemmel nem lennék ilyen megértő a férfiakkal.
2021. dec. 1. 18:34
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!