Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálhatta?
Figyelt kérdés
Még két évvel ezelőtt találkoztam egy 32 éves férfivel. Megbeszéltük, hogy szexelünk, küldtem magamról képet és ő is magáról.
Eljött a házunkhoz, megkínáltam üdítővel, nem voltam bunkó, megkérdeztem nagy volt-e a forgalom idefele jövet, igyekeztem oldani a feszültségét. Ő viszont zaklatottnak tűnt. Bementünk a szobámba, elkezdett vetkőztetni, én is elkezdtem volna levenni a ruháját, ekkor abbahagyott mindent, azt mondta ez neki nem megy és elviharzott.
Nem mondta, hogy mi a baja, hiába kérdeztem, azt hajtogatta, hogy “nem megy ez nekem, nem megy ez nekem.”
Most valahogy eszembe jutott. Mire tippeltek, miért viselkedett így? 20L
2021. nov. 24. 12:30
11/12 Dzsoki válasza:
A baráti lista,hogy függ össze avval,hogy eljött,de el is szaladt?Egyébként,akár fogadásból,akár kalandból elment,de nem tudta megcsalni a feleségét.Az igaz,hogy házas,igazából.Az,hogy időnként kalandozik,az is igaz,de elméletben,gondolatban.Itt meg,élőben kellett volna teljesítenie!
12/12 anonim válasza:
Tényleg ezer oka lehet, de a legvaloszinübb, hogy érezte nem fog felállni neki, vagy ha feláll is az csak másodpercekig tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!