Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt miért csinálhatta a csaj?
Figyelt kérdés
Amikor szexeltem egy lánnyal misszionárius pózban, akkor oda rakta a puncijához 2 ujját miközben dugtam és ugyebár ahhoz is oda súrlódott a farkam. A végén is így élveztem el.
Ezt miért csinálhatta szerintetek?
2021. szept. 26. 18:38
2/20 anonim válasza:
Hogy sülj már elfele végre, mert már unta.
4/20 A kérdező kommentje:
A puncijához rakta, mintha azt is dugtam volna
2021. szept. 26. 18:40
5/20 A kérdező kommentje:
Nem mozgatta
2021. szept. 26. 18:41
6/20 anonim válasza:
Valószínúleg odanyomta a csiklóját is a farkadhoz, hogy az is több erősebb izgatást kapjon.
7/20 anonim válasza:
Hogy ő is el tudjon élvezni legalább csiklóval, ha te nem is vitted a csúcsra...
8/20 A kérdező kommentje:
Nem értitek hogyan mondom. Csak odarakta a puncijához, hogy azt is dugtam meg a punciját is. Így több inger ért engem valamivel. Csak nem érten, hogy ezt miért szükséges bevetni :D
2021. szept. 26. 18:48
9/20 anonim válasza:
Azt megis hogy? Belerakta puncijaba?
10/20 A kérdező kommentje:
A puncija elé rakta. Szétnyitva a 2 ujját. Azt is dugtam meg a punciját is. És azt jobban éreztem mint a punciját onnantól
2021. szept. 26. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!