Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt miért csinálhatta?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálhatta?

Figyelt kérdés

Még két évvel ezelőtt találkoztam egy 32 éves férfivel. Megbeszéltük, hogy szexelünk, küldtem magamról képet és ő is magáról.

Eljött a házunkhoz, megkínáltam üdítővel, nem voltam bunkó, megkérdeztem nagy volt-e a forgalom idefele jövet, igyekeztem oldani a feszültségét. Ő viszont zaklatottnak tűnt. Bementünk a szobámba, elkezdett vetkőztetni, én is elkezdtem volna levenni a ruháját, ekkor abbahagyott mindent, azt mondta ez neki nem megy és elviharzott.

Nem mondta, hogy mi a baja, hiába kérdeztem, azt hajtogatta, hogy “nem megy ez nekem, nem megy ez nekem.”

Most valahogy eszembe jutott. Mire tippeltek, miért viselkedett így? 20L

2021. nov. 24. 12:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%
Gondolom rájött, hogy nem a legjobb ötlet egy alig felnőtt gyerekkel d*gni. Vagy volt felesége, nője.
2021. nov. 24. 12:32
 2/12 anonim ***** válasza:
98%

Felesége lehetett, vagy barátnője, szerelme, esetleg gyereke is.

Ritka az olyan férfi aki ebben a helyzetben sarkon fordul.

2021. nov. 24. 12:32
 3/12 A kérdező kommentje:
40 perc volt az út. Ezek szerint nem gondolt bele? Nekem azt mondta, hogy házas és hogy időnként kalandozik. Diszkrét voltam, tehát nem adtam okot aggodalomra.
2021. nov. 24. 12:34
 4/12 anonim ***** válasza:
70%

"Gondolom rájött, hogy nem a legjobb ötlet egy alig felnőtt gyerekkel d*gni"

valaki mintha egy kicsit féltékeny lenne a huszonéves nőkre...

2021. nov. 24. 12:35
 5/12 anonim ***** válasza:
34%

vagy a felesége, vagy lehet te voltál a titkolt lánya akit mindig is meg akart dugni, de a lelkiismerete nem engedte

esetleg haverja lánya, vagy pénzt kapott a barátodtól, hogy dugjon meg és ezzel bizonyítsa, hogy félrelépsz

rájött, hogy az előre megbeszélt anál nélküli szex neki kevés, vagy látta a nagy keresztet az ágy fölött és úgy gondolta nem akar vallásossal dugni

esetleg amikor megérkezett hozzátok, akkor meglátta, hogy zoknival hordod a szandált és lelohadt végleg az érdeklődése is feléd

vagy azt beszéltétek meg, hogy a felcsatolhatós belefér, de inkább menekült

ennyiből honnan tudjuk? :D

2021. nov. 24. 12:36
 6/12 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező...a Mikulás nem létezik.

Hogy vagy ilyen naiv?

Neki az lehetett az első ilyen "megcsalás".

2021. nov. 24. 12:37
 7/12 A kérdező kommentje:
6# Nem kizárt. Viszont régóta fent volt az oldalon és a baráti listáján szerepelnek olyan személyek akikkel én már régebben találkozgattam. Ezért is gondoltam, hogy nem hazudott, persze bármi lehetséges.
2021. nov. 24. 12:39
 8/12 anonim ***** válasza:
29%
Egy idióta lehetett ilyet kihagyva!
2021. nov. 24. 12:46
 9/12 anonim ***** válasza:
90%

Bocs, de két éve ezen pörögsz? A hiba nem a te készülékedben volt, hanem a pasiéban!!! E miatt ne legyen benned rossz érzet.

Nem tudni mi jár a másik fejében, mert lehetett pár oka. A leggyakoribbak ilyenkor: nem volt független és hirtelen berezelt, nem teljesen működőképes a berendezés nála lent és bepánikolt hogy biz' itt majd teljesíteni kell (mondjuk attól még kinyalhatott volna hogy legalább neked jó legyen, de ez más kérdés).

Ne foglalkozz vele, lépj túl rajta, gyűjts inkább pozitív élményeket :)

2021. nov. 24. 12:55
 10/12 kisördög1 ***** válasza:
94%
Sok oka lehetett, ezt így nem tudjuk megmondani, ennyi infóból.
2021. nov. 24. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!