Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori,hogy egy rendkívül elhízott nőt elhanyagol a párja az alakja miatt? A gyakorin van ilyen hölgy?
Figyelt kérdés
Itt-ott olvasok ilyen esetekről,de nem tudom mennyire sűrűn fordul elő.
Én imádom az óriási nőket,és sajnálom akit az alakja miatt bánt a párja,esetleg megalázza emiatt.
2021. nov. 19. 14:43
21/29 anonim válasza:
Általában az alak csak egy kifogás, sokszor bombajó nőket is ugyanígy elhanyagolnak.
22/29 anonim válasza:
Kérdező, te vagy az, aki 160 kiló feletti nőt keres mindig?
23/29 anonim válasza:
#20-21 Ne kerüljetek soha ilyen helyzetbe, csak ezt kívánom nektek!
24/29 anonim válasza:
#22 Ő az, küldözgeti a privátokat a nyomorék.
25/29 anonim válasza:
Volt 140 kg-os partnerem, es nagyon izgató volt. De ettől még én is a csinos nőkre bukok.
26/29 anonim válasza:
#21 ez lehet, de nem segíti elő a dolgokat ha valaki 30-40 kg-t felszed és ha elsőre ránézel akkor azt látod mintha teljesen más ember lenne mint akit megismertél. Az egy dolog, hogy gyerekvállaláskor feljön pár kg, de az már nem frankó ha hatalmas túlsúly figyel be (egészségügyi szempontból sem).
27/29 anonim válasza:
Azért ekkora túlsúly nagyrészt eleve egészségügyi probléma miatt alakul ki, főleg ha előtte nem volt ilyen drasztikusan túlsúlyos. Ezt meg nagyon nehéz leadni, tehát nem azért ekkorák, mert örömüket lelik benne.
28/29 anonim válasza:
#27 igen tény, hogy van olyan eset ami egészségügyi okból (pl. pajzsmirigy diszfunkció) alakul ki, de az esetek többségében semmiféle egészségügyi probléma NEM áll fent. Pontosabban majd fel fog az elhízás miatt. Az elhízás "népbetegség" nálunk, igenis lehet TENNI a túlsúly ellen csak akarni kell. Több mint 20 kg-t fogytam, szóval nem a levegőbe beszélek. Igaz nem a TV előtt punnyadva chipset tömve a fejembe sikerült hanem folyamatos kemény munkával (rendszeres sport) meg az étkezési szokások átalakításával.
29/29 anonim válasza:
Na jó 170kg az tényleg nem tudom hogy sikerült, én ha lenne feleségem tuti nem hanyagolnám el, inkább bíztatnám őt a efogyásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!