Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori,hogy egy rendkívül elhízott nőt elhanyagol a párja az alakja miatt? A gyakorin van ilyen hölgy?
Itt-ott olvasok ilyen esetekről,de nem tudom mennyire sűrűn fordul elő.
Én imádom az óriási nőket,és sajnálom akit az alakja miatt bánt a párja,esetleg megalázza emiatt.
nejem elhízott, bár nem rendkívül, de önmagához képest mindenképp, és sokkal kevésbé tudom megkívánni
Ő többször igényelné.
1-es vagyok
Igen én is érzékelem milyen bántásokat, alázásokat szokott kapni barátnőm a méretei miatt, de mindig tartom benne a lelket, hogy ne foglalkozzon ezekkel a beszólásokkal.
Hát nem, szeretjük egymást meg minden, de egyrészt már baromi régóta házasok vagyunk, másrészt ha levetkőzik, a narancsbőrös vaskos combjaival, úszógumival, hájas hasával, lógós nagy csöcsével annyira nem izgató látvány. Szex közben be szoktam csukni a szemem és fantáziálok valamiről.
Főleg hogy volt egy fiatal szeretőm tökéletes testtel, ezek után nem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!