Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan szexel egy elhízott férfi?
Figyelt kérdés
2021. aug. 5. 08:28
2/9 anonim válasza:
Jól csak izzadok, eddig nem zavart senkit, elhízás között is vannak szintek
3/9 anonim válasza:
Nehézkesen, ha nagyon el van hízva.
5/9 anonim válasza:
Mint egy hátára fordított cserebogár.
6/9 anonim válasza:
Ugyanúgy mint egy nem elhízott,ne gondold hogy ráfekszik a párjára mint egy hím fóka azt szètlapitja,szinte semmiben nem különbözik a normál testalkatú emberek aktusával max más a pozíció.
7/9 anonim válasza:
Az én párom pocakos nem mondanám kövérnek.
Úgy forgat mint senki más és ugyan úgy dug mint a vékonyabb partnereim. Sőt eddig vele a legjobb a szex mert jobban odafigyel arra mi a jó. Bár ez szerintem nincs ezzel kapcsolatban. Egyszerű ráérez
8/9 anonim válasza:
Saját nevemben beszélek. Lusta vagyok, lomha, sehol sem vagyok ahhoz képest, mint amikor 20 kg-mal könnyebb voltam. Versenysúlyomban a legyet röptében, simán bírtam két órán át a vad szexet is bármilyen pózban. Most a túlélésre játszom, a legjobban azokat a pózokat szeretem, ahol valamim az ágyon van (háton vagy oldalamon fekve). A libidóm is elmúlt. Szégyen de igaz. 😢
9/9 anonim válasza:
Mivel nálam szökőév sűrűbben van, ezért jelenleg sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!