Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 felett a nőket mar nemigen erdekli a sex vagy ez csak az elhizottakra vonatkozik ?
Figyelt kérdés
2021. febr. 13. 19:25
1/26 anonim válasza:
Miért ne érdekelné őket? 40 évesen még közel sem öregek.
3/26 A kérdező kommentje:
ja de mar nem akarjak ugy a sexet en ugy tapasztalaom sajnos. volt csajom meg 35 37 evesen is megorult a sexert most meg mar nem akarja. de az uj is azzal Jon hogy mar egy bizonyos kor felett mar nem az a fontos de elmeseli miket csinalt fiatalkoraba4 3as meg ilyenek. ezek mind ducik es 40 felettiek.
es vekonyabbak voltak par eve meg. exem az 60 kg volt most meg 80. az uj csaj meg kb 70 lehetett talan regi fotoi alapjan most o is 80.
2021. febr. 13. 19:33
4/26 anonim válasza:
40 felett érdekel csak igazán.
5/26 A kérdező kommentje:
es nekem a husibb nok jonnek be. mert mikor 60 volt az exem akkor is azert volt melle meg segge es orultem hogy hizott a gyerekek alatt utan mivel mar nem akarta a sexet azert lett vege. talan vekonyabb nok jobban szeretik idosebben is kezdjek azokkal ? nekem egy sexorult no kene
2021. febr. 13. 19:35
6/26 anonim válasza:
Párom 43 és most érdekelné csak igazán. Csak engem meg nem érdekel 🤷♂️ 47F
7/26 A kérdező kommentje:
vekony a parod ?
es teged miert nem erdekel ?
2021. febr. 13. 19:40
8/26 anonim válasza:
Ha melletted a nők szépen lassan elhervadnak, és elveszítik az érdeklődésüket a szex iránt...veled. Lehet hogy nem a nőkkel van a baj 👀👀
10/26 A kérdező kommentje:
hat akkor mitol fugg ?
2021. febr. 13. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!